Μπαρτζώκας: Πρώτος στόχος μας τα πλέι οφ

Οι ανακατατάξεις που προκάλεσε η διαφαινόμενη αποβολή των ρωσικών ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα της Ευρωλίγκας φέρνουν τον Ολυμπιακό ακόμη πιο κοντά όχι μόνο στον στόχο των πλέι οφ, αλλά και στο πλεονέκτημα έδρας σε αυτά.

mpartzokas-protos-stochos-mas-ta-plei-of-561755515

Οι ανακατατάξεις που προκάλεσε η διαφαινόμενη αποβολή των ρωσικών ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα της Ευρωλίγκας φέρνουν τον Ολυμπιακό ακόμη πιο κοντά όχι μόνο στον στόχο των πλέι οφ, αλλά και στο πλεονέκτημα έδρας σε αυτά. Ωστόσο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει και του αποψινού (21.00) παιχνιδιού με την Αλμπα στο Βερολίνο, φοβάται τις παγίδες που σε μεγάλο βαθμό μπορούν να προέλθουν από τον αποπροσανατολισμό των παικτών του από τις τελευταίες εξελίξεις. «Δεν ισχύει ότι πρώτος στόχος είναι να κατοχυρώσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Ο πρώτος στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Δεν αλλάζουμε προσέγγιση, πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι με την Αλμπα, που είναι πολύ απαιτητικό, και στην ομάδα λέω να μη διαβάζουν τα σενάρια για το πόσες νίκες χρειαζόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων»

Στον Παναθηναϊκό, που δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση αυτή την εβδομάδα στην Ευρωλίγκα αφού το αυριανό παιχνίδι με τη Ζενίτ αναβλήθηκε, επέστρεψε και προπονήθηκε ο Νέντοβιτς, ενώ ο τουρκικός «εμφύλιος» μεταξύ Φενέρ και Εφές συνεχίστηκε, αναφορικά με την αποβολή των ρωσικών ομάδων. Η παραπονούμενη Φενέρ βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο, αφού ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, Εργκίν Αταμάν, έριξε ευθείες βολές κατά της διοίκησης της ομάδας του, λέγοντας πως «επιθυμία μου είναι να βρεθούν και οι δύο τουρκικές ομάδες στο φάιναλ φορ βάσει των αγώνων που έδωσαν εντός παρκέ. Διαφωνώ με τον τρόπο που έγινε η ψηφοφορία και δίνει μειονέκτημα στη Φενέρ και άλλες έξι ομάδες».

Διαφήμιση