«4ο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Νηπίων» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε. Ρεθύμνου

Ο Ρεθυμνιακός Α.Ο. και οι ακαδημίες του, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, του Δήμου Ρεθύμνου καθώς και της ΕΠΣ Ρεθύμνης προκηρύσσουν το «4ο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Νηπίων».

Εδώ είναι αφιερωμένη η εκδήλωση της Περιφέρειας

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 09:00 στο «Στάδιο Ρέθυμνου» στη Σοχώρα.
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα παιδιά νηπίου (αγόρια-κορίτσια), και έχει ως σκοπό να φέρει τα παιδιά των ηλικιών αυτών κοντά στον αθλητισμό, δίνοντας τους την ευκαιρία να αθληθούν να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέσω των νηπιαγωγείων και θα γίνονται δεκτές έως τη Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 .
Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα πρέπει να συνοδεύονται από τους κηδεμόνες τους και θα πρέπει να βρίσκονται στο στάδιο στις 08:30 π.μ. Επίσης όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό με την επίβλεψη των γονέων τους, πριν από την διοργάνωση.
Την εκδήλωση θα καλύψει το σώμα «Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ν. Ρεθύμνης» καθώς και επίσημος γιατρός αγώνα. Θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα πρόληψης που αφορούν την Covid-19

Διαφήμιση

 

Διαβάστε επίσης: Χαλάει ο καιρός: Δείτε πόσο θα πέσει η θερμοκρασία

Ο καιρός αναμένεται να χαλάσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.
Για βροχές, καταιγίδες και ιδιαίτερα αισθητή πτώση της θερμοκρασίας προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου. Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ3, το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι… χειμωνιάτικο.

Ο καιρός δεν θα αλλάξει μέχρι και την Πέμπτη (3/11), ωστόσο από την Παρασκευή (4/11) το μεσημέρι θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στα δυτικά και βορειοδυτικά κάποιες βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Πότε ξεκινάει η πτώση της θερμοκρασίας
Το Σάββατο, ωστόσο, βροχές αναμένεται να έχουν οι περισσότερες περιοχές της χώρας (πιο αναλυτική πρόγνωση θα υπάρξει στα μέσα της εβδομάδας), ενώ από το βράδυ οι άνεμοι από νοτιάδες θα γυρίσουν δυτικοί – βορειοδυτικοί και θα ξεκινήσει η πτώση της θερμοκρασίας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε ότι η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή σε όλη τη χώρα και θα επιστρέψει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.