4ο τουρνουά βόλεϊ σχολείων στο δήμο Κατερίνης

Μαθητές – μαθήτριες 14 έως 18 ετών, Λυκείων και Γυμνασίων της Κατερίνης συμμετείχαν στο 4ο τουρνουά πετοσφαίρισης (βόλεϊ), το οποίο διεξήχθη στο Β’ ΔΑΚ «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος», στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Sport “Ariadne’s Thread for Youth Deviance”. Ειδικότερα έλαβαν μέρος μαθητές – μαθήτριες των: 1ου, 2ου, 3 ου ΓΕΛ, καθώς και των 4ου & 2ου Γυμνασίων της Κατερίνης.

Όπως είναι γνωστό, πρόκειται για πρόγραμμα – διάρκειας δύο ετών, το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Κατερίνης και μέσω της πετοσφαίρισης (βόλεϊ) στοχεύει στη μείωση της νεανικής παραβατικότητας, της περιθωριοποίησης και της νεανικής απόκλισης. Παράλληλα με το αθλητικό μέρος της δράσης πραγματοποιήθηκε και το 3ο σεμινάριο για τους μαθητές. Ειδικότερα, υπό την καθοδήγηση της ψυχολόγου Ελένης Ρίντου, υλοποιήθηκαν βιωματικά εργαστήρια.

Διαφήμιση

O πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Γιάννης Νταντάμης και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Χρήστος Τασχουνίδης, συνεχάρησαν μαθητές και εκπαιδευτικούς, για τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η ειδική σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης, Μαρία Νταντάμη, προπονήτρια των ομάδων ήταν η: Αντριάνα Γκολέμα, ενώ υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί οι: Ναζλίδης Κυριάκος, Καγκασίδου Άννα, Αγγελοπούλου Ελένη, Σταμπουλής Πασχάλης, Βαρμάζης Γεώργιος, Μέλανη Κωτούλα, Μέλλιος Βασίλειος.

Στον επίλογο του τουρνουά δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στους εκπαιδευτικούς και μπλουζάκια με το λογότυπο του προγράμματος στους μαθητές. Αξίζει να σημειωθεί, ότι, έχουν προγραμματιστεί ένα ακόμη τουρνουά βόλεϊ, καθώς επίσης, σεμινάρια κ.α. εκδηλώσεις.

Διαβάστε επίσης: Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Καταστήματα-Εκπτώσεις: Οι Κυριακές του 2023
Οι Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα το 2023 είναι πέντε από επτά που ήταν έως τώρα.

Δηλαδή:

Την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων, δηλαδή στις 9 Ιανουαρίου αναμένεται να λειτουργήσουν από τις 11 πμ έως τις 6μμ
Την Κυριακή των Βαΐων, δηλαδή στις 2 Απριλίου αναμένεται να είναι ανοιχτά από τις 11 π.μ έως τις 4μμ
Την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων, δηλαδή στις 16 Ιουλίου αναμένεται να λειτουργήσουν από τις 11 πμ έως τις 8μμ
Την προτελευταία Κυριακή πριν από τα Χριστούγεννα, δηλαδή στις 10 Δεκεμβρίου αναμένεται να λειτουργήσουν από τις 11π. έως τις 6μμ
Την τελευταία Κυριακή πριν από τα Χριστούγεννα, δηλαδή στις 17 Δεκεμβρίου αναμένεται να λειτουργήσουν από τις 11π. έως τις 6μμ
Επίσης δεν θα είναι ανοιχτά καταστήματα την πρώτη Κυριακή του Μαΐου, δηλαδή στις 7 του μήνα και την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου, δηλαδή στις 5 του μήνα καθώς έχει καταργηθεί ο θεσμός των ενδιάμεσων εκπτώσεων.