Άγνωστοι κατέστρεψαν επιχείρηση Δημ. Συμβούλου του Ευρώτα

Βανδαλισμός στην επιχείρηση δημοτικού συμβούλου του Δ. Ευρώτα

Καταδικάζει η «Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα»

Σε βανδαλισμό τμήματος της πρόσοψης της γεωπονικής επιχείρησης του προχώρησαν άγνωστοι, όπως κατήγγειλε ο δημοτικός σύμβουλος κι επικεφαλής της παράταξης «Νέο Ξεκίνημα» του Δ. Ευρώτα, Δήμος Νταλιάνης. «Δεν μας πτοούν οι βανδαλισμοί! Ο δημόσιος πολιτικός λόγος μας και η αλήθεια υπηρετούν το Δίκιο» σχολίασε δηκτικά ο ίδιος.

Την ίδια στιγμή, η δημοτική παράταξη του Δήμου Ευρώτα «Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα» καταδίκασε «απερίφραστα και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις έκνομες ενέργειες, που έγιναν την 29/30-08-2022, στην Σπάρτη, σε βάρος του καταστήματος Αγροτοεφοδίων, με φθορές, καταστροφές και άλλες ενέργειες, του Γεωπόνου κ. Δήμου Νταλιάνη, Δημοτικού Συμβούλου, Επικεφαλής της Παράταξης “Νέο Ξεκίνημα” και Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ευρώτα».

Διαφήμιση

Όπως τόνισε συγκεκριμένα ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα», Γιώργος Μαρουδάς, «η έκνομη αυτή ενέργεια, ανεξάρτητα του λόγου και του σκοπού τους είναι καταδικαστέα, τόσο από την Δημοτική μας Παράταξη, όσο και από το σύνολο των συμπολιτών μας.

Η προστασία της περιουσίας των πολιτών είναι συνταγματική υποχρέωση της Πολιτείας, η Δημοκρατία και η Ελευθερία της γνώμης είναι δικαίωμα των Πολιτών, κυρίως όμως των αιρετών εκπροσώπων τους στους θεσμούς, όπως στο δημοτικό συμβούλιο.

Αυτή η έκνομη πράξη μπορεί να μην έχει συνέχεια ως φαινόμενο, αρκεί το σύνολο των Δημοτικών Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρώτα εκτός της καταδίκης να εκπέμψουν σαφές μήνυμα ότι ο διάλογος, ο αντίλογος και η κριτική είναι βασικό και ουσιαστικό στοιχείο της λειτουργίας μας.

Είναι ώρα τέτοια φαινόμενα, κυρίως εναντίον αιρετών, να παταχθούν άμεσα και είμαστε βέβαιοι ότι η Αστυνομία θα πράξει το καθήκον της και θα ανακαλύψει τους δράστες, της αποτρόπαιης και καταδικαστέας αυτής πράξης».

 

πηγή : lakonikos.gr