Αναβαθμίζονται τα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Αναφορικά με το πρώτο έργο που αφορά την αναβάθμιση του γηπέδου του Παπάγου στην οδό Κύπρου, για να υλοποιηθεί το έργο, το οποίο αποτελούσε χρόνιο αίτημα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παπάγου έπρεπε η Δημοτική Αρχή να ξεπεράσει τις χρονοβόρες διαδικασίες αλλά και να βρει την ανάλογη χρηματοδότηση, κάτι που συνέβη.

Το έργο προϋπολογισμού 919.993,20 € για το γήπεδο της οδού Κύπρου αφορά σε:

Διαφήμιση

Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της FIFA και πλήρως πιστοποιημένο σύμφωνα με τα προγράμματα FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO.
Προμήθεια νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού
Εγκατάσταση νέου συστήματος ηλεκτροφωτισμού, τύπου Led
Προμήθεια και εγκατάσταση νέας μεταλλικής κερκίδας
Παράλληλα προβλέπονται εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου και συντήρησης της περίφραξης.

2. Το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Χολαργού» προϋπολογισμού 902.286,00 ευρώ (χρηματοδότηση 700.000 ευρώ) αφορά σε:

Προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της FIFA και πλήρως πιστοποιημένο σύμφωνα με τα προγράμματα FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO.
Προμήθεια νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού
Εγκατάσταση νέου αντλητικού συγκροτήματος για την ορθή συντήρηση του χλοοτάπητα.
Εντός τους έτους αναμένεται οι δημοπρατήσεις και των δυο έργων και η υλοποίησή τους μέσα στο καλοκαίρι, γεγονός που αποτελεί πολύ καλή είδηση για τους Δημότες Παπάγου – Χολαργού.