Ανδρέας Πάτσης: Η έχθρα του με τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο

Ο Ανδρέας Πάτσης κατηγορούσε τον Αχιλλέα Μπέο πως του ζήτησε να χάσει η Νίκη από τον Ολυμπιακό όταν οι δυο ομάδες έπαιζαν στη Football League και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Δημάρχου του Βόλου.

“Να πάει καταθέσει αυτά που λέει γιατί θα είναι συκοφάντης”, είχε πει Μπέος και ο Πάτσης απάντησε: “Θα πάω στον Ανδρεάδη να καταθέσω. Όταν λέω κάτι το υποστηρίζω και το αποδεικνύω αφού μου δίνει την άδεια και ο κ.Μπέος”. Μάλιστα, ζητούσε ακρόαση από τον ειδικό ανακριτή που χειρίζεται τις υποθέσεις των “εγκληματικών οργανώσεων” στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαφήμιση

Ο Μπέος έχει προβεί σε σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Α. Πάτση. Τον έχει χαρακτηρίσει “ανθρωπάκι” και “αποτυχημένο”, και ότι το μόνο που ξέρει είναι να χορεύει χωρίς πουκάμισο σε νυχτερινά κέντρα!!!

Με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ να του απαντά “Είναι δικαίωμά μου. Μήπως ζηλεύει;”.

Στο magnesiasports.gr αναφέρεται ακόμα ότι ο κ. Μπέος κατηγόρησε τον κ. Πάτση ότι η Νίκη ήταν “στη ζητιανιά” και δεν είχε ούτε ρούχα να φορέσει. Υποστήριξε ότι ο κ. Πάτσης δεν άφησε ούτε ένα έργο υποδομής, ενώ ο ίδιος (ο κ.Μπέος) δημιούργησε βοηθητικά γήπεδα και άλλες υποδομές στον Ολυμπιακό Βόλου. Αναφορικά με τις συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους οι δύο άνδρες ο κ. Μπέος υποστήριξε ότι είναι προσωπικά δεδομένα. “Το τι ειπώθηκε πριν από κάποια χρόνια μεταξύ μας, αφού θέλει ας τα δημοσιοποιήσει. Να πάει όπου γουστάρει. Είναι αδ….. Το ποιοι φοράνε παντελόνια ας κοιτάξει στον καθρέφτη του να δει”.

Πάτσης: “Οι μαγκιές έχουν και ένα όριο”

Απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Μπέου ο κ. Πάτσης δήλωσε: “Το αν χόρευα είναι δικαίωμά μου. Εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου και ήμουν στη Super League. Όταν κάποιος με θίγει προσωπικά θα πάρει απάντηση. Οι συζητήσεις για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έγιναν τις δύο χρονιές που ;hμασταν και οι δύο στη Football League. Οι μαγκιές έχουν και ένα όριο”, δήλωσε χαρακτηριστικά για τον κ. Μπέο. “Δεν περνάνε αυτά στον Πάτση”, συμπλήρωσε.