Αποφυλακίζεται η παίκτρια του «Power of love» για την κοκαΐνη

Η παίκτρια του γνωστού ριάλιτι, προφυλακίστηκε επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της, γνωστό ποδοσφαιριστή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ο γνωστός ποινικολόγος μαζί με τον δικηγόρο Παντελή Κοκοτό συγκέντρωσαν «σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή».

Ζητήθηκε να δώσει η παίκτρια του ριάλιτι συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως κατατέθηκε αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους. Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Διαφήμιση

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια, η γυναίκα αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και« αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο»…