Αυτή είναι η νεαρή αστυνομικός που ξεψύχησε κατά τη διάρκεια περιπολίας

Συγκλονισμένοι παραμένουν συγγενείς και φίλοι για το άδοξο τέλος της νεαρής αστυνομικού, που ξεψύχησε κατά τη διάρκεια περιπολίας στην Αθήνα.

Η 26χρονη αστυνομικός άφησε την τελευταία της πνοή την 20η Ιουλίου όταν σε περιπολία μαζί με συνάδελφό της αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη αργά,

Διαφήμιση

Η θάνατος της νεαρής Χαρούλας, με καταγωγή από τη Ναυπακτία, βύθισε στο πένθος τόσο τους ανθρώπους που την γνώριζαν όσο και ολόκληρο το χωριό Κόφτρα.

O Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κόφτρας «Η Μανανερού» στον οποίο πρόεδρος είναι ο πατέρας της 26χρονης Χαρούλας έγραψε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για το θάνατό της:

«Ανήμερα τ’Αη-Λιος στις 20 του Αλωνάρη μας ήρθε το θλιβερό μαντάτο. Ένα πανέμορφο, ολόδροσο και χαμογελαστό κορίτσι, ένας σπάνιος άνθρωπος, δε θα είναι πια μαζί μας.

Η αγαπημένη μας Χαρά, το πιο ζωντανό κύτταρο του συλλόγου μας, κόρη του προέδρου μας Γιάννη Κανέλλου, πέρασε τις πύλες της αιωνιότητας. Και ξαφνικά σκοτείνιασαν τα πάντα. Έφυγε η Χαρά και χάσαμε τη χαρά μας. “ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ”.

Είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσουμε πως ένας άνθρωπος δραστήριος, ενεργητικός, γεμάτος ζωντάνια που γέμιζε με την παρουσία του τον τόπο και τις καρδιές όλων μας, δε θα βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.

Χαρά μας, πάνω που άρχιζες το μεγάλο ταξίδι της ζωής, φορτωμένη με πολλά προσόντα και όνειρα, πέταξες για την αιωνιότητα. Με πανεπιστημιακό πτυχίο στην εκπαίδευση προσελήφθης στην αστυνομία κατόπιν εξετάσεων, στην υπηρεσία Ειδικών Αποστολών.

Κυρίως αυτό που σε διέκρινε ήταν η αστείρευτη διάθεση για προσφορά στο συνάνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο.

Με πολλή όρεξη και πρωτοποριακές ιδέες πρωτοστατούσες πάντοτε στο νεοσύστατο σχετικά σύλλογό μας, προσπαθώντας να βελτιώσουμε την εικόνα και τη ζωή της μικρής κοινωνίας μας. Σε λίγες μέρες θα είχαμε την ετήσια καλοκαιρινή σύναξη του συλλόγου μας.

Όμως ο πρόωρος χαμός σου ανατρέπει όλα τα σχέδια και κυρίως γεμίζει με ανείπωτη θλίψη και αβάσταχτο πόνο τους γονείς και τις αδερφές σου.

Ευχόμαστε και πιστεύουμε ο καλός Θεός να σε κατατάξει εν χώρα ζώντων, γιατί, Χαρά, στον άνθρωπο με τα απέραντα αισθήματα αγάπης για το συνάνθρωπο, βρίσκει πλήρη εφαρμογή το βιβλικό: “Δικαίων ψυχαὶ ἐν χειρὶ Θεοῦ, καὶ οὐ μὴ ἅψηται αὐτῶν βάσανος”.

Στους γονείς και στις αδερφές σου εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια του συλλόγου μας και ευχόμαστε την εξ’ύψους παρηγοριά. Αποχαιρετώντας την αγαπημένη μας Χαρά για το μεγάλο ταξίδι, θέλουμε να της πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα προσέφερε στη σύντομη ζωή της.

Στη μνήμη μας θα παραμένει πάντα ζωντανή η χαμογελαστή και ευγενική μορφή της, γιατί οι ξεχωριστοί άνθρωποι μένουν για πάντα στις καρδιές των συνανθρώπων τους.

Αιωνία σου η μνήμη

Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κόφτρας “Η Μανανερού”»

Πηγή: www.agriniopress.gr