Blindchat: Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω

Τα στοιχεία που έχουν βγει στη δημοσιότητα για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης και των επαφών του Ηλία Μίχου μέσω του blindchat, έχουν ανησυχήσει εκείνους που είχαν συνομιλήσει τυχαία μαζί της.
Πανικός επικρατεί μεταξύ των χρηστών της εφαρμογής blindchat, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα μια 12χρονη στα Σεπόλια.

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, με τους χρήστες της συγκεκριμένης εφαρμογής γνωριμιών να μην γνωρίζουν αν έχουν πέσει και εκείνοι θύματα του Ηλία Μίχου, που προσπαθούσε μέσω αυτής να κλείσει «ραντεβού» για το ανήλικο παιδί στο σταθμό του μετρό στα Σεπόλια.

Διαφήμιση

Για το λόγο αυτό, ορισμένοι χρήστες του blindchat έχουν επισκεφθεί αυτοβούλως τη ΓΑΔΑ, προκειμένου να τεθούν στη διάθεση των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ενώ άλλοι έχουν επαφές με δικηγόρους.

«Έχει διασπαρεί ο πανικός γιατί οι χρήστες ανησυχούν για την δημοσίευση των προσωπικών του στοιχείων και να στιγματιστούν», υποστήριξε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Σκέφτηκα και την αυτοκτονία»
Μεταξύ των 213 επαφών που είχε το προφίλ της 12χρονης στο blindchat, φέρεται να βρίσκεται και δημοσιογράφος, που κατοικεί εκτός Αθηνών.

Όπως ο ίδιος είπε στο Live News, όσα έχουν αποκαλυφθεί τις τελευταίες ημέρες τον έχουν κάνει να χάσει τον ύπνο του, ενώ αποκάλυψε ότι πέρασε από το μυαλό του, ακόμη και η σκέψη της αυτοκτονίας, καθώς φοβάται ότι υπάρχει κίνδυνος να βρεθεί μπλεγμένος.

«Είμαι σε άσχημη κατάσταση, χθες δεν κοιμήθηκα, ήμουν έτοιμος μέχρι και για αυτοκτονία. Χωρίς να έχω πειράξει άνθρωπο, πάνε να με μπλέξουν τώρα σαν παιδόφιλο με αυτά τα φρικιά. Ορκίζομαι ότι δεν έχω κάνει τίποτα» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Η ανδρική φωνή
Συμφωνα με τον δημοσιογράφο, στην αρχή άκουσε μια αντρική φωνή να του προτείνει να συνευρεθεί με μία κοπέλα από τα Σεπόλια.

«Δεν θυμάμαι ακριβώς τι μου είχε πει: ”60-70 ευρώ σε αμάξι στα Σεπόλια”. Όλο αυτό μπορεί να κράτησε μισό λεπτό. Νομίζω πώς μιλούσε μεγάλος. Ο Ηλίας Μίχος πιστεύω ότι μου μιλούσε αλλά δεν καταλαβαίνεις από εκεί την ηλικία, ο κάθε ένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει» συμπλήρωσε.

«Δεν είμαι παιδόφιλος δεν ήξερα τι συνέβαινε»
«Δεν είμαι καθόλου καλά. Χθες που το έμαθα λέω ”που πάω να μπλέξω;”. Να πάω στην αστυνομία και τι να πω; Μένω σε μία κλειστή κοινωνία. Σκέφτηκα να έρθω στην Αθήνα, αλλά τι θα πω στους δικούς μου; Ότι θα πάω να δώσω κατάθεση; Άμα με φωνάξουν θα πάω. Δεν φοβάμαι. Δεν φοβάμαι να πάω στην αστυνομία, φοβάμαι όλο το άλλο, θα νομίζουν ότι είμαι παιδόφιλος. Δεν είμαι παιδόφιλος. Το μισώ αυτό το πράγμα» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος, ο οποίος σημείωσε πως η συνομιλία που είχε με το συγκεκριμένο προφίλ κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα.

«Μου λέει ”καλησπέρα”, ”καλησπέρα” λέω. Μου λέει ”ενδιαφέρεσαι να βρεθούμε με δωράκι;” κι λέω ”Τι εννοείς δωράκι;”. Λέει ”Θα βρεθούμε στα Σεπόλια”. Λέω ”Ευχαριστώ πολύ, γεια σας”. Αρνήθηκα δηλαδή. Ούτε είχα παραπάνω συνομιλίες, ούτε viber έδωσα» κατέληξε, επαναλαμβάνοντας ότι δεν συναντήθηκε ποτέ από κοντά με το ανήλικο κορίτσι.

in.gr