Χαλάνδρι: Σοβαρό ατύχημα για τον δημοτικό σύμβουλο Ανδρέα Οικονόμου

Ένα σοβαρότατο ατύχημα είχε ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλανδρίου» και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Ανδρέας Οικονόμου. Όπως ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 14ης Δεκεμβρίου η επικεφαλής της παράταξης Λούλα Καρατζά, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 10/12.

Ενώ ο Ανδρέας Οικονόμου βρισκόταν και μιλούσε πάνω στο πεζοδρόμιο, πέρασαν από τον δρόμο δύο αυτοκίνητα τα οποία πιθανότατα έκαναν κόντρες με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το ένα πήγε τόσο κοντά που χτύπησε τον αιρετό, «πετώντας» τον πάνω σε άλλο όχημα. Ήταν τέτοια η σφοδρότητα του ατυχήματος, ώστε ο δημοτικός σύμβουλος, με το πρόσωπο του, να σπάσει το φανάρι του ΙΧ.

Διαφήμιση

Μεταφέρθηκε πολύ βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου παραμένει ακόμη. Αφού πέρασαν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για τη ζωή του, νοσηλεύεται με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και τη σπονδυλική στήλη. Ελπίδα των γιατρών είναι ότι τα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν χειρουργικά. Όπως σημείωσε η κ. Καρατζά, ο οδηγός τον εγκατέλειψε, με τη Λαϊκή Συσπείρωση να απευθύνεται στην τροχαία Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να εντοπιστεί μέσω καμερών ασφαλείας.

Μάλιστα, αναζητούνται και τυχόν μάρτυρες του τροχαίου τα ξημερώματα Σαββάτου (περίπου 01.50), στην οδό Αριστοτέλους 92, στο ρεύμα από την οδό Παπανικολή προς τη Λεωφόρο Μεσογείων.

Καλή και ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε στον Ανδρέα Οικονόμου σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Πηγή amarysia.gr