Χαμός στο Πασαλιμάνι από τον κόσμο του Ολυμπιακού για τον τελικό

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται στο Κάουνας με τη Ρεάλ στον τελικό της Euroleague και στο Πασαλιμάνι γίνεται χαμός από τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό της Euroleague στο Κάουνας, με στόχο να πανηγυρίσει τη νίκη και να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης για τέταρτη φορά στην ιστορία του.

Διαφήμιση

Την ώρα που στη Λιθουανία γίνεται χαμός από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων που έχουν κατακλύσει την πόλη από το πρωί και στη «Zalgirio Arena» θα είναι πάνω από 8.000, στον Πειραιά γίνεται πανικός από τους φιλάθλους των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, από νωρίς το απόγευμα, όλες οι καφετέριες και τα μαγαζιά είναι κατάμεστα από τον κόσμο που έχει πάει να δει το σπουδαίο ματς των ερυθρόλευκων με τη βασίλισσα, στοχεύοντας στην κατάκτηση της Euroleague, προκειμένου να βγουν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν.

Όπως θα δείτε και στα βίντεο, ο κόσμος που έχει συρρεύσει στο Πασαλιμάνι είναι πάρα πολύς και όσο πλησιάζει το πρώτο τζάμπολ του ματς πηγαίνουν όλο και περισσότεροι οπαδοί.

Δείτε τα βίντεο: