Δ. Πατρέων: «Θύμα της πολιτικής που γεννά ενεργειακή φτώχεια, ηλικιωμένος συμπολίτης μας»

Δ. Πατρέων: «Θύμα της πολιτικής που γεννά ενεργειακή φτώχεια, ηλικιωμένος συμπολίτης μας»- Ένας ανήμπορος καρκινοπαθής πολίτης έφυγε από τη ζωή με τρόπο τραγικό, αφού η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα, λόγω αδυναμίας του να πληρώσει και δεν το επανασυνέδεε, επικαλούμενη ρευματοκλοπή (!), παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και τα αιτήματα της Αντιδημαρχίας Υγείας & Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων.

Ο εκλιπών ήταν ωφελούμενος του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και με παρέμβαση του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου είχε φιλοξενηθεί στη δομή αστέγων του ΚΟΔΗΠ.

Διαφήμιση

«Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του συμπολίτη μας και καταγγέλλει την ανάλγητη πολιτική της Κυβέρνησης, της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ, που κόβει το ρεύμα ακόμα και σε καρκινοπαθείς, προκειμένου οι μεγαλοεπιχειρήσεις της Ενέργειας να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους.

Φτάνει πια με την πολιτική και το σύστημα που θυσιάζει ανθρώπινες ζωές, στο βωμό της ανάπτυξης και της κερδοφορίας των μεγάλων ομίλων και επιχειρήσεων! Ελπίδα μας για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα, η πάλη του λαού μας και η λαϊκή αλληλεγγύη», ήταν το μήνυμα του Δήμου Πατρέων.