Δασκάλα έμεινε άνεργη γιατί δημοσίευσε σέξι φωτογραφίες με μπικίνι στο Instagram

Δασκάλα έμεινε άνεργη γιατί δημοσίευσε σέξι φωτογραφίες με μπικίνι στο Instagram- Απολύθηκε από το σχολείο που εργαζόταν η εκπαιδευτικός από την Κολομβία Yeimmy Ilias Isaza, η οποία διαθέτει πάνω από 393.000 ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εκαπιδευτικός απολύθηκε, γιατί οι διευθυντές του πρώην σχολείου της έπεσαν πάνω σε σέξι φωτογραφίες της στο Instagram.

Διαφήμιση

«Δεν είναι μόνο να πιστεύεις σε σένα, είναι να δουλεύεις πάνω σου», έγραψε η Isaza κάτω από μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα χρυσό αποκαλυπτικό μπικίνι.

Κι αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά καυτά στιγμιότυπα της δασκάλας.

Σε ξεχωριστά καρέ, η Isaza ποζάρει με στενά φορέματα, μικροσκοπικά μπικίνι και μικροσκοπικά εσώρουχα.

«Νομίζω ότι ο φθόνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα κακά της εποχής μας», έγραψε ένας follower της.

Από τότε που απολύθηκε, η Isaza λέγεται ότι έχει ήδη βρει νέα θέση.

Και δεν είναι η πρώτη δασκάλα που δέχεται πυρά επειδή ποζάρει στα social media με σέξι ρούχα.

Στα τέλη Αυγούστου, δασκάλα καλλιτεχνικών σε δημοτικό σχολείο του Νιου Τζέρσεϊ δέχτηκε τα πυρά των γονέων του σχολείου της, επειδή ντυνόταν με εφαρμοστά ρούχα.

Η Patrice Brown ήταν η πρώτη δασκάλα που απολύθηκε εξαιτίας των ρούχων που επέλεγε να φοράει. Είχαν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο, που την έδειχναν να διδάσκει με κολλητά πουκάμισα, φορέματα και φούστες.

Η 33χρονη δήλωσε πρόσφατα στην εφημερίδα «The Post» ότι συνεχίζει να φοράει ρούχα που τονίζουν τις καμπύλες της, παρόλο που απολύθηκε.

«Οι εκπαιδευτικοί συχνά δέχονται εκφοβισμό από τη διοίκηση, τους γονείς, τους άλλους εκπαιδευτικούς και στις μεγαλύτερες τάξεις από τους μαθητές», είπε.

«Το τι φορούν οι εκπαιδευτικοί δεν πρέπει να είναι το επίκεντρο. Η εστίαση πρέπει να είναι στα παιδιά», πρόσθεσε.