Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Καταθέτει για τρίτη μέρα η δεύτερη μηνύτρια για απόπειρα βιασμού

Ξανά στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβει σήμερα η δεύτερη γυναίκα, ηθοποιός, που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού, το 2010, στο θέατρο Μουσούρη.

Η μάρτυρας συνεχίζει την κατάθεση της στη δίκη Πέτρου Φιλιππίδη με την υποβολή ερωτήσεων από τους δικηγόρους υποστήριξης της κατηγορίας απόπειρας βιασμού για τρίτη συνεδρίαση.

Διαφήμιση

Η κατάθεση της μάρτυρα διεξάγεται παρουσία ακροατηρίου καθώς δεν υπέβαλε αίτημα να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών όπως οι δύο άλλες καταγγέλλουσες στην υπόθεση.

Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων συνεδριάσεων περιέγραψε στην κατάθεση της την καταγγελλόμενη απόπειρα βιασμού, σε καθεστώς έντονης συναισθηματικής φόρτισης και έντασης.

Η καταγγελλόμενη απόπειρα βιασμού έλαβε χώρα σύμφωνα με τη μάρτυρα το 2010 στο καμαρίνι του ηθοποιού το 2010.

Η μάρτυρας, η οποία ήταν τότε 27 ετών περιέγραψε ένα σκηνικό πάλης με την ίδια να κουνιέται συνέχεια και να προσπαθεί να ξεφύγει. «Κατάφερα και σηκώθηκα και κοπάνησα σε έπιπλο και προσπάθησα να φύγω. Εκείνη στιγμή αισθάνθηκα το γεννητικό του όργανο να με ακουμπάει. Αισθανόμουν ότι ήταν σε στύση. Η πάλη δεν σταμάτησε ούτε μία στιγμή. Κατάφερα να κουνιέμαι και αυτό φάνηκε ότι τον δυσκόλεψε. Όπως με είχε πιάσει από πίσω κατάφερε να με γυρίσει μπροστά και πήγα στην πόρτα, ανέβασα κολάν και είδα ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη.

Εκεί φώναζα «ααα» και χτυπούσα την πόρτα. Εκείνος μου είπε ατάραχος και ξενερωμενος «μη φωνάζεις τσάμπα δεν είναι κανένας στο θέατρο». Άρχισα να κοπανάω την πόρτα και με τα χέρια και τα πόδια. Μου είπε αν περάσεις αυτήν την πόρτα «θα σε καταστρέψω, θα με βρεις μπροστά σου». Έλεγα συνέχεια θέλω να φύγω. Πράγματι έφερε το κλειδί, ξεκλείδωσε και έφυγα».

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται κατηγορηματικά την τέλεση του αδικήματος.