Δήμοι: Προκηρύξεις για διάφορες ειδικότητες-Από σήμερα οι αιτήσεις

Δήμοι: Προκηρύξεις για διάφορες ειδικότητες-Από σήμερα οι αιτήσεις- Αυτές είναι οι προκηρύξεις τεσσάρων Δήμων, που οι προθεσμίες συμμετοχής ξεκινούν από σήμερα

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Διαφήμιση

Πρόσληψη ενός (1) ατόµου ωροµίσθιου/ωροµίσθιας Καθηγητή/Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) µηνών, για την υλοποίηση του τµήµατος Παραδοσιακών Χορών της Κ.∆.Ε.∆.Α.Μ:

ΠΕ Καθηγητών Παραδοσιακών Χορών
Αιτήσεις: 26/10 – 04/11/22.

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών:

ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών: 1 άτομο, 8 μήνες
ΠΕ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών: 1 άτομο, 8 μήνες
ΠΕ Μηχανικών Χωροταξίας – Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης: 1 άτομο, 8 μήνες
ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών: 1 άτομο, 8 μήνες
ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων Γ΄ ή C Κατηγορίας: 2 άτομα, 8 μήνες
ΥΕ Εργατών / -τριων Καθαριότητας: 7 άτομα, 8 μήνες
Αιτήσεις: 26/10 – 04/11/22.

Προκηρύξεις Δήμων

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ

Πρόσληψη ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και ως τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ο οποίος θα απασχολείται ως συνεργάτης του Δημάρχου σε θέματα Οικονομικών, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνιακής Προβολής.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να κατέχουν τα ειδικά προσόντα διορισμού που απορρέουν από το εκτελούμενο έργο καθώς και την ειδική εμπειρία που προβλέπεται στην περ. β. παρ. 3 του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 και ειδικότερα:

1. Να είναι κάτοχοι πτυχίου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης των Τμημάτων: Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Επιχειρήσεων Κοινωνικής Οικονομίας ή Διοίκησης Κοινωνικών-Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων ή Διοίκησης και Διαχείρισης ‘Εργων ή Εμπορίας και Διαφήμισης ή Εμπορίας και Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) ή Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων ή Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας ή Μάρκετινγκ ή Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ή Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

2. Να διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης. Επίσης, η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας.

3. Να διαθέτουν γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.

4. Επιπλέον προσόντα θα συνεκτιμηθούν.

Αιτήσεις: 26/10 – 31/10/22.

ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-08-2023, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης), συνολικά είκοσι δύο (22) ατόμων, για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης της χρονικής περιόδου 2022-2023»:

ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων: 9 άτομα
ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων – Παιδοκόμων: 8 άτομα
ΔΕ Μαγείρων: 2 άτομα
ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό Καθαριότητας: 3 άτομα
Αιτήσεις: 26/10 – 04/11/22.