Δήμος Αλίμου: Νέο κλειστό γήπεδο

Στην ανέγερση του 2ου κλειστού γηπέδου θα προχωρήσει ο δήμος Αλίμου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το έργο θα υλοποιηθεί με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και θα κατασκευαστεί επί των οδών Αλαμάνας και Λευκωσίας, δίπλα σε Δημοτικό Σχολείο του Αλίμου.

Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να ξεκινήσει ο διαγωνισμός για την κατασκευή του την περασμένη άνοιξη, όμως ο πόλεμος στην Ουκρανία ανέβασε κατακόρυφα τις τιμές των κατασκευαστικών υλικών και κυρίως του σιδήρου, με αποτέλεσμα να αυξηθεί πολύ πέρα από τους αρχικούς υπολογισμούς το κόστος κατασκευής. Έτσι η δημοτική αρχή έχει ζητήσει συμπληρωματική χρηματοδότηση από το υπουργείο Εσωτερικών και σύμφωνα με τον κ. Κονδύλη υπήρξε θετική ανταπόκριση στο αίτημα.

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης:

Πασίγνωστος δήμαρχος δέχεται απειλές για τη ζωή του: «Δέχομαι απειλές από μπράβους της νύχτας» (βίντεο)

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης προέβη σε σοβαρότατη καταγγελία κατά τη διάρκεια του χτεσινού Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, μπράβοι της νύχτας, ανάμεσά τους και εν ενεργεία αστυνομικός εκτοξεύουν απειλές σε βάρος του. Ο Ανδρέας Κονδύλης έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη όπου έχει καταθέσει στοιχεία. Οι απειλές ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο όταν προέκυψε το πρόβλημα με την ηχορύπανση που προκαλούν τα νυχτερινά κέντρα της παραλίας.

Τι είπε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος:

«Προσέφυγα πριν από λίγες ημέρες στη δικαιοσύνη καταθέτοντας στοιχεία που έχουν περιέλθει στην κατοχή μου αναφορικά με μπράβους της νύχτας οι οποίοι εργάζονται σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα της παραλιακής ζώνης και εκτοξεύουν απειλές, ύβρεις και χυδαιότητες σε βάρος του δημάρχου Αλίμου, σε βάρος προσωπικά εμού. Λένε μεταξύ άλλων ότι θα μου δώσουν ένα γερό μάθημα, θα μάθω τι σημαίνει να τα βάζω με τον τάδε, το αφεντικό τους δηλαδή κλπ. Αυτό αφορά ένα συγκεκριμένο κατάστημα και έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο, από τότε που πήραμε τα μέτρα για την ηχορύπανση.

Θέλω λοιπόν και δημόσια από εδώ να στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς τους
κυρίους και στα αφεντικά τους. Δεν τους φοβάμαι, είμαι εδώ και ας
κοπιάσουν, αν νομίζουν, τους περιμένω. Μάλιστα ένας από τους μπράβους
φέρεται να είναι εν ενεργεία αστυνομικός που εργάζεται ταυτόχρονα και
στο συγκεκριμένο νυχτερινό κατάστημα. Επίσης άνθρωπος από την ιδιοκτησία του καταστήματος, φέρεται να σχετίζεται με πρόσωπο που πρόσφατα συνελήφθη σε διαμέρισμα στον Άλιμο για εμπόριο ναρκωτικών. Βρέθηκαν στοιχεία που τον συνδέουν με τον έμπορο.