Δήμος Δέλτα: Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση

Δήμος Δέλτα: Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση- Χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν οι καταναλωτές σε περιοχές στη Σίνδο, στη Χαλάστρα αλλά και σε άλλες περιοχές του δήμου έως και το μεσημέρι.

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν κάτοικοι του δήμου Δέλτα, στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοινώνει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Διαφήμιση

Δήμος Δέλτα: Χωρίς ρεύμα

Χωρίς ρεύμα θα είναι από τις 8:00 έως τις 14:30 οι καταναλωτές στη Σίνδο, στη Χαλάστρα, στην αγροτική περιοχή μεταξύ Σίνδου και ανατολικού και συγκεκριμένα στα φωτοβολταϊκά πάρκα Γκουτσίδη, στο αντλιοστάσιο ΟΥΘ (σ – 21), στο αρδευτικό ΤΟΕΒ Αγ. Αθανάσιου

Οι διακοπές αφορούν λόγους κατασκευής του δικτύου.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία: Νεκρός 55χρονος από μηλόπιτα!

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κοζάνη όπου ένας 55χρονος πέθανε από ένα κομμάτι μηλόπιτας.

Ο άτυχος 55χρονος, που ζούσε σε χωριό της Κοζάνης, πέρασε από το σπίτι του αδερφού του για να τον επισκεφτεί, όμως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Ο αδερφός του 55χρονου του πρότεινε να τον κεράσει λίγο από το γλυκό, και εκείνος δέχθηκε.

Πήρε μαζί του για το σπίτι τη μηλόπιτα αλλά στη διαδρομή θέλησε να δοκιμάσει το γλυκό, με αποτέλεσμα ένα κομμάτι να φράξει τον λαιμό του και να μην μπορεί να ανασάνει. Ο άτυχος 55χρονος έπεσε στο έδαφος και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για τη ζωή του. Η κόρη του καταγγέλλει πως πέρασαν τουλάχιστον τρία άτομα εκ των οποίων κανένα δεν τον βοήθησε.

Πώς έγινε η τραγωδία

«Πήγε να δει τον θείο μου. Ο θείος μου του έδωσε μηλόπιτα και στον δρόμο μάλλον την έφαγε και πνίγηκε. Ο πνιγμός έφερε την ανακοπή, πνευμονική εμβολή και ήταν εγκεφαλικά νεκρός μετά», είπε στο MEGA η κόρη του θύματος.

«Ένας γείτονας ειδοποίησε τον θείο μου ο οποίος του έκανε ΚΑΡΠΑ, συνήλθε, αλλά ο εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο πάνω από 15 λεπτά. Έπρεπε η ΚΑΡΠΑ να γίνει νωρίτερα» είπε συντετριμμένη η κόρη του θύματος στο Live News, σημειώνοντας ότι «περισσότερο σκέφτομαι την αδερφή μου που είναι 16 χρονών και τη μητέρα μου».

O 55χρονος έδωσε σκληρή μάχη στο νοσοκομείο αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.