Δήμος Ιλίου: Παρατείνεται εως τέλος Μαΐου, το πρόγραμμα φυσικοθεραπείας

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης που έθεσαν σε εφαρμογή ο Δήμος Ιλίου, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) και το Ερευνητικό Εργαστήριο Μυοσκελετικής Φυσικοθεραπείας του ΠΑΔΑ συνεχίζεται έως το τέλος Μαΐου.

Μέχρι σήμερα εκατοντάδες ασθενείς πολίτες βρήκαν ανακούφιση ακολουθώντας εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπευτικής άσκησης, απολαμβάνοντας δωρεάν υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης.

Διαφήμιση

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ασθενείς με χρόνιο αυχενικό πόνο (αυχεναλγία), ηλικίας 18 – 70 ετών, το οποίο περιλαμβάνει ατομικές συνεδρίες, κατόπιν ιατρικής διάγνωσης και φυσικοθεραπευτικής αξιολόγησης από το Ερευνητικό Εργαστήριο Μυοσκελετικής Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου, με στόχο τη μείωση του πόνου και τη βελτίωση της λειτουργικότητας των συμμετεχόντων.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη την παρακάτω σχετική αίτηση: https://www.ilion.gr/aitisi-fysikotherapeias-2023/ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: flabropoulou@ilion.gr (Υπάλληλος: Ευφροσύνη Λαμπροπούλου τηλ. 213 2030045, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 08:00 – 14:00).

Υπεύθυνος είναι ο Φυσικοθεραπευτής, MSc, Υποψήφιος Διδάκτωρ – Ερευνητής (υπότροφος ΕΛΚΕ – ΠΑΔΑ), Μέλος του Ερευνητικού Εργαστηρίου Μυοσκελετικής Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ. Χαράλαμπος Σκορδής, τη συνολική επιμέλεια έχει ο Καθηγητής Φυσικοθεραπείας κ. Γεώργιος Γεωργούδης, Διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Μυοσκελετικής Φυσικοθεραπείας του ΠΑΔΑ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα:
Εργαστήριο Μυοσκελετικής Φυσικοθεραπείας – ΕΜΦ Π.Α.Δ.Α. https://physiolab.uniwa.gr/
Γραμματεία Εργαστηρίου: Κωστούλα Καραπάνου, τηλ. 210 5387487 (Δευτέρα – Παρασκευή)