Δήμος Ληξουρίου: 8o FORUM με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία του 21ου Αιώνα»

H εταιρεία επικοινωνίας DGpr διοργανώνει το 8o FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία του 21ου Αιώνα» το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, στο 1Ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου από τις 19:30 έως 21:00.
Ομιλητής : Ο Δρ. Ανδρέας Μελιδώνης, Παθολόγος-Διαβητολόγος και Συντονιστής-Διευθυντής του Καρδιομεταβολικού Κέντρου του Μetropolitan Hospital, Πρόεδρος ΕΚΟΜΕΝ.
Προεδρείο: Η κα Σοφία Ζαφειράτου, Παθολόγος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς.
Σχολιασμοί – παρεμβάσεις: Ο κ. Γάλεμπ Ντιουάνι, Αντιδήμαρχος Ληξουρίου Πρόνοιας & Υγείας – Αθλητισμού, Ιατρός και η Πρόεδρος Συλλόγου Ατόμων με Διαβήτη Κεφαλονιάς.Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Γιώργος Κατσιβέλης, Δήμαρχος Ληξουρίου και η κ. Ζωή Μοσχονά, Υποδιοικήτρια του Ματζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου.Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής «Το Αύριο της Υγείας» και Δ/ντρια της ιστοσελίδας toavriotisygeias.gr Δήμητρα Γιώτη.
Η εκδήλωση αγωγής υγείας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ληξουρίου.
Με την υποστήριξη των εταιρειών: ANGELINI PHARMA, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, LIBYTEC.
Πληροφορίες για το FORUM:Δήμητρα Γιώτη, [email protected], 6972222915.ΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία του 21ου Αιώνα»
Διαφήμιση