Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Συγκίνηση στην ονοματοδοσία του 2ου Βρεφονηπιακού Τμήματος σε «Στέλιος Μαυρακάκης»

Σε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου και της Προέδρου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Μαίρης Τρύφων, η τελετή ονοματοδοσίας, του 2ου Βρεφονηπιακού Τμήματος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, σε αίθουσα “Στέλιος Μαυρακάκης”, προς τιμή του εκλιπόντος Προέδρου του Νομικού Προσώπου.

Την λιτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Β3 Διονύσης Χατζηδάκης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι ενώ παρουσία των οικείων, φίλων και συνεργατών του εκλιπόντος καθώς και δημοτών, η τελετή ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια υπήρξαν σύντομες ομιλίες από τους επίσημους παριστάμενους που αναφέρθηκαν στον χαρακτήρα, στην αυτοδιοικητική του πορεία και στο έργο του.

Διαφήμιση

Ακολούθησε η αποκάλυψη της πλακέτας ονοματοδοσίας και η τελετή έκλεισε σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

Ειδική αναφορά από όλους έγινε στο ειλικρινές ενδιαφέρον, στην αγάπη και στην προσφορά του Στέλιου Μαυρακάκη για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς ενώ ιδιαίτερα συγκινημένος ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου τόνισε ότι:

«Φόρο τιμής του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Αρχής Π. Φαλήρου, στη μνήμη και την προσφορά του στην πόλη μας, του καλού φίλου, προσωπικού συνεργάτη και διακεκριμένου συμπολίτη-Αυτοδιοικητικού, που δυστυχώς έφυγε νωρίς από κοντά μας, αποτελεί η ονοματοδοσία «ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΥΡΑΚΑΚΗΣ» που φέρει επισήμως από σήμερα ο Β’ Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός. Ο αείμνηστος Στέλιος είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Αντιπρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής και Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών σταθμών του Δήμου μας. Αιώνια η μνήμη του.»