Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου: Ξεκινούν τα έργα αποχέτευσης στην Εθνικής Αντιστάσεως

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ενημέρωσε ότι από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως οι οποίες με βάση τον σχεδιασμό θα πραγματοποιηθούν σε τρεις φάσεις με τις ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Διαφήμιση

Α΄ ΦΑΣΗ

Θα υπάρξει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως από τη συμβολή με τη Βασ. Γεωργίου Β΄ έως τη συμβολή με την οδό Δαβάκη-Πίνδου. Τα οχήματα τα οποία κινούνται επί της Εθ. Αντιστάσεως κατευθυνόμενα προς τη Βασ. Γεωργίου στη συμβολή με την οδό Δαβάκη-Πίνδου θα εκτρέπονται αριστερά και στη συμβολή με την οδό Βασ. Παύλου θα στρίβουν δεξιά, θα συνεχίζουν ευθεία επί της Βασ. Παύλου και στη συμβολή με την οδό Αραφηνίδων Αλών θα συνεχίζουν κανονικά το δρομολόγιό τους.

Η άνοδος των οχημάτων από τη Βασ. Γεωργίου Β΄ θα γίνεται κανονικά από τη Λεωφόρο Κυπρίων Αγωνιστών. Σε όλες τις συμβολές της Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως με τις κάθετες οδούς η κίνηση θα διεξάγεται κανονικά χωρίς διακοπή. Η πρόσβαση των κατοίκων επί της Λ. Εθ.Αντιστάσεως θα εξασφαλισθεί καθώς ταυτόχρονα θα αποκλείονται το μέγιστο δύο (2) διαδοχικά Ο.Τ. έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβαση από τους εκατέρωθεν κάθετους δρόμους.


Β΄ ΦΑΣΗ

Θα υπάρξει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως από τη συμβολή με τη οδό Στέφανου Περρή έως τη συμβολή με την οδό Δαβάκη-Πίνδου. Τα οχήματα τα οποία κινούνται επί της Εθ. Αντιστάσεως κατευθυνόμενα προς τη Βασ. Γεωργίου στη συμβολή με την οδό Στ. Περρή θα εκτρέπονται αριστερά και στη συμβολή με την οδό Βασ. Παύλου θα στρίβουν δεξιά, θα συνεχίζουν ευθεία επί της Βασ. Παύλου και στη συμβολή με την οδό Αραφηνίδων Αλών θα συνεχίζουν κανονικά το δρομολόγιό τους.

Η άνοδος των οχημάτων από τη Βασ. Γεωργίου Β΄ θα γίνεται κανονικά από τη Λεωφόρο Κυπρίων Αγωνιστών. Σε όλες τις συμβολές της Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως με τις κάθετες οδούς η κίνηση θα διεξάγεται κανονικά χωρίς διακοπή. Η πρόσβαση των κατοίκων της Λ. Εθ. Αντιστάσεως θα εξασφαλισθεί καθώς ταυτόχρονα θα αποκλείονται το μέγιστο δύο (2) διαδοχικά Ο.Τ. έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβαση από τους εκατέρωθεν κάθετους δρόμους.

Γ΄ ΦΑΣΗ

Θα υπάρξει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως από τη συμβολή με τη οδό Σταυρίδου έως τη συμβολή με την οδό Στ. Περρή. Τα οχήματα τα οποία κινούνται επί της Εθ. Αντιστάσεως κατευθυνόμενα προς τη Βασ. Γεωργίου στη συμβολή με την οδό Σταυρίδου θα εκτρέπονται αριστερά και στη συμβολή με την οδό Βασ. Παύλου θα στρίβουν δεξιά, θα συνεχίζουν ευθεία επί της Βασ. Παύλου και στη συμβολή με την οδό Αραφηνίδων Αλών θα συνεχίζουν κανονικά το δρομολόγιό τους.

Και στην Τρίτη Φάση η άνοδος των οχημάτων από τη Βασ. Γεωργίου Β΄ θα γίνεται κανονικά από τη Λεωφόρο Κυπρίων Αγωνιστών. Σε όλες τις συμβολές της Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως με τις κάθετες οδούς η κίνηση θα διεξάγεται κανονικά χωρίς διακοπή. Η πρόσβαση των κατοίκων επί της Λ. Εθ. Αντιστάσεως θα εξασφαλισθεί και στην Φάση Γ΄ καθώς ταυτόχρονα θα αποκλείονται το μέγιστο δύο (2) διαδοχικά Ο.Τ. έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβαση από τους εκατέρωθεν κάθετους δρόμους.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τη σήμανση που θα τοποθετηθεί για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας από τις παρακαμπτήριες οδούς.