Δήμος Σπάρτης / Βρέθηκε λύση για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας

Η πληρωμή θα γίνει μέχρι μέσα Αυγούστου

Η Δημοτική Αρχή σε στενή συνεργασία με τους εργαζόμενους, βρήκε λύση και εξασφάλισε τις απαιτούμενες πιστώσεις για την παροχή των ΜέσωνΑτομικής Προστασίας των εργαζομένων του Δήμου. 

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων & Ανάπτυξης κα Γεωργία Δεδεδήμου και ο Αντιδήμαρχος  Προστασίας & Καθαριότητας κ. Θανάσης Καρλαύτης συναντήθηκαν σήμερα στις 07:00 το πρωί στο Αμαξοστάσιο του Δήμου με τους εργαζόμενους και εξήγησαν τον τρόπο καταβολής των ποσών που τους αναλογούν. Τις προηγούμενες ημέρες είχε προηγηθεί συνεργασία με  τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών & Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων κ. Παναγιώτη Τριτάκη για την σύνταξη των καταστάσεων των δικαιούχων και την επιβεβαίωση του απαιτούμενων δαπανών. Όπως δήλωσε η κα Δεδεδήμου η πληρωμή των Μέσων Ατομικής Προστασίας των εργαζομένων του Δήμου  προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Διαφήμιση

 

 

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Σπάρτης, πως η Δημοτική Αρχή, παρά την μεγάλη οικονομική και ταμειακή στενότητα, καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να επιλύει κάθε πρόβλημα που ανακύπτει.

Στεκόμαστε στο πλευρό τους και στηρίζουμε τα δικαιώματά τους προκειμένου να έχουν ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας, ώστε να μπορούν να φέρουν εις πέρας το τεράστιας δυσκολίας έργο που καλούνται να διαχειριστούν καθημερινά.  

Εκ του Δήμου

πηγή : flynews.gr