Δούκας: «Υπάρχουν κλίκες που μας πολεμούν για να μην γίνει έργο, αλλά δεν τα καταφέρνουν…»

Σε κλίκες που θέλουν να εμποδίσουν το έργο της Δημοτικής Αρχής αναφέρθηκε ο δήμαρχος Σπάρτης σε συνέντευξη τύπου για τα Τεχνικά Έργα

ΣΠΑΡΤΗ. Πρώτη προειδοποίηση από τον δήμαρχο Σπάρτης σε εκείνους που αποτελούν τις κλίκες που συστηματικά βρίσκονται απέναντι από την δημοτική αρχή για να μην γίνει έργο. Η καταγγελία του Πέτρου Δούκα αφορά σε πρόσωπα με κάποια επιρροή, λόγω θέσεως, που, όπως είπε φροντίζουν να μένουν στην αφάνεια. Ο δήμαρχος άφησε να εννοηθεί ότι με αυτές τις κλίκες θα συγκρουσθεί και κάποια στιγμή θα τις αποκαλύψει. Όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν ήρθαμε στην δημοτική αρχή για να διαιωνίσουμε την παθογένεια αλλά για να λύσουμε χρονίζοντα προβλήματα».

Διαφήμιση

Να σημειωθεί ότι στο ίδιο κλίμα ήταν και η αναφορά του δημάρχου Σπάρτης ότι η αξιωματική αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο συνηθίζει να φεύγει και να μην αντιμετωπίζει τα θέματα που κάποτε και η ίδια θέτει στο Σώμα. Αφορμή ήταν το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο το οποίο συνήλθε προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τα Τεχνικά Έργα, μετά από αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία όμως ζήτησε αναβολή και την πήρε με την ψήφο και της μείζονος ελάσσονος αντιπολίτευσης αλλά και με την υποβοήθηση από κάποια «παρών».

πηγή : notospress.gr