Ενωμένοι Πολίτες Δ. Σπάρτης: “Δια ζώσης συνεδρίαση αλλιώς αποχή”

Η παράταξη ζητά τη δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 23-08

 

Όσα αναφέρει η παράταξη για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ακολουθεί το μήνυμα που εστάλη στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου:

Διαφήμιση

κα. Πρόεδρε,
Την Παρασκευή 19/8/2022 και ώρα 14:02’ στείλατε με e-mail, στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόσκληση για δια ζώσης σύγκλιση του ΔΣ την Τρίτη 23/8/2022, με ένα και μοναδικό θέμα. Μόλις 52 λεπτά αργότερα, δηλ. στις 14:54’ και χωρίς καμία αιτιολόγηση και ενημέρωση, στείλατε με e-mail, ορθή επανάληψη της ανωτέρω πρόσκλησης για συνεδρίαση του ΔΣ με τηλεδιάσκεψη, με συνολικά 8 (!) θέματα.

Επειδή για πολλοστή φορά η Δημοτική Αρχή, αφενός απαξιώνει το ανώτατο συλλογικό όργανο του Δήμου και αφετέρου εμπαίζει σύσσωμη την αντιπολίτευση, σας καλούμε να αναθεωρήσετε την πρόσκληση για συνεδρίαση του ΔΣ με τηλεδιάσκεψη και να επαναφέρετε την αρχική πρόσκληση, για δια ζώσης συνεδρίαση του ΔΣ την Τρίτη 23/8/2022. Σε αντίθετη περίπτωση, εμείς ως παράταξη, δε θα συμμετέχουμε στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ και γι’ αυτό, αλλά και για τις όποιες συνέπειες, θα φέρετε εσείς ακέραια την ευθύνη.

Τέλος, επειδή ίσως δεν το γνωρίζετε, σας ενημερώνουμε πως παλαιότερες συνεδριάσεις του ΔΣ, που αφορούσαν θέμα: «Χορήγησης εγκρίσεων συμμετοχής στην εμποροπανήγυρη και τοποθέτηση πωλητών σε θέσεις», γίνονταν μέχρι το μεσημέρι, προκειμένου να είναι ανοιχτά τα τραπεζικά καταστήματα και οι ενδιαφερόμενοι να προλάβουν να κάνουν τις συναλλαγές τους.

Ενωμένοι Πολίτες Δ. Σπάρτης

 

πηγή : flynews.gr