Επίσκεψη του Γιώργου Ιωακειμίδη στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στα κεντρικά γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου ο υποψληφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, Κώστα Καμπέτση.

 

Διαφήμιση

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον κ. Παναγιωτίδη και τους ανθρώπους του “Τριφυλλιού” ώστε να ενημερωθούν για την πορεία των έργων ανάπλασης του Βοτανικού.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης τους, ο Γιώργος Ιωακειμίδης σχολίασε αναφορικά με την εξέλιξη των έργων:

“Επισκέφθηκαμε σήμερα τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Καμπετσή, για να ενημερωθούμε για την πορεία της διπλής ανάπλασης. Η κατασκευή του γηπέδου στον Ελαιώνα θα αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία αλλαγής, αυτής της υποβαθμισμένης περιοχής.

Ως δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη είχα στηρίξει την κατασκευή του γηπέδου στον Ελαιώνα, διότι πάντα πίστευα, ότι μόνο με τόσο μεγάλα έργα μπορεί να αλλάξει αυτό το κομμάτι της Αττικής. Θέλω να σας ενημερώσω, ότι το 40% του Ελαιώνα ανήκει στο Ρέντη, το 25% στον Δήμο Αθηναίων και η ανάπλαση είναι εξ ολοκλήρου στα όρια του Δήμου Αθηναίων. Ελπίζουμε να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα και μέσα στο 2026 να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να συμβεί αυτό.”