Ευρυτανία: Η προφητική ανάρτηση της Ευρυδίκης η συνομιλία με φίλο και το τηλεφώνημα στον δικηγόρο

Συνεχίζεται η αγωνία για την Ευρυδίκη που αγνοείται από την Πέμπτη στην Ευρυτανία.

Βατραχάνθρωποι έπεσαν χθες Κυριακή στο σημείο στο οποίο το ρομπότ Σόναρ εντόπισε ευρήματα σε πολύ μεγάλο βάθος που ξεπερνά τα 70 μέτρα. Ωστόσο οι δύτες που πλησίασαν στο σημείο εντόπισαν μονάχα έναν κορμό δέντρου.

Διαφήμιση

Στο σημείο των ερευνών ο σύζυγος της Ευρυδίκης

Τις έρευνες παρακολουθεί ο σύζυγος της Ευρυδίκης. Η οικογένεια της, η μητέρα και ο γιος της αγωνιούν και ελπίζουν να την εντοπίσουν ζωντανή.

Δύο μέρες πριν εξαφανιστεί η Ευριδίκη είχε προηγηθεί ένα σκηνικό έντασης στο σπίτι της, με τον σύζυγό της, καθώς η ίδια πήγε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και δήλωσε πως έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο σύζυγός της συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, έγινε το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων. Ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του με την εξαφάνιση της συζύγου του.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με αφορμή κάποια περιουσία.

Τι ψάχνουν οι Αρχές

Οι Αρχές εστιάζουν σε κάθε λέξη που έγραψε η Ευριδίκη στις σημειώσεις των 16 σελίδων που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της πριν εξαφανιστεί. Απευθύνεται όπως αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σε τρία πρόσωπα: Τη μητέρα, τον γιο της και τον σύζυγό της.

Αν με βρείτε τραυματισμένη να κάνετε ευθανασία. Αν με βρείτε νεκρή να με αποτεφρώσετε, γράφει.

Εκφράζει όμως και παράπονο για τις δικαστικές αρχές. Mία ημέρα πριν εξαφανισθεί, η δίκη για την καταγγελία που έκανε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της αναβλήθηκε.

Η προφητική ανάρτηση της Ευρυδίκης

Την τελευταία ανάρτηση της 48χρονης λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί πολλοί την χαρακτηρίζουν και προφητική.

Σε αυτήν η Ευρυδίκη κάθεται στην κορυφή ενός βουνού και κοιτάει προς την άλλη γέφυρα της λίμνης, αυτήν της Επισκοπής. Η φωτογραφία αυτή είναι από το αρχείο της αγνοούμενης.

Να σημειωθεί ότι ένα από τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε η Ευρυδίκη με έναν φίλο της, την Τετάρτη, μία ημέρα πριν την εξαφάνισή της ήταν:

Μήνυμα Φίλου: «Αγαπημένη μου Ευρυδικούλα, έμαθα κάτι που δεν μου άρεσε, δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια, αλλά στεναχωρήθηκα πολύ. Και στέλνω από ενδιαφέρον -όχι από κουτσομπολιό. Ό,τι χρειαστείς είμαι δίπλα σου».

Απάντηση Ευρυδίκης: «Στείλε μου δύναμη και θετική ενέργεια. Ευχαριστώ πολύ πολύ»

H τελευταία επικοινωνία της Ευριδίκης πριν εξαφανιστεί

Η τελευταία επικοινωνία της Ευρυδικής πριν εξαφανιστεί, είναι με τον δικηγόρο της. Του λέει που βρίσκεται, ότι είναι μόνη της και αυτά που του προκαλούν ανησυχία είναι τα λόγια της.

Η επικοινωνία είναι λίγων μόλις λεπτών αλλά αρκετή για να κινητοποιήσουν τον δικηγόρο κυρίως από αυτά που του έχει πει.

Ο σύζυγος ενημέρωσε την αστυνομία

Στη συνέχεια μόλις τελειώνει αυτή η επικοινωνία στην οποία καταλαβαίνει ότι η 48χρονη δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ο δικηγόρος καλεί τον σύζυγο ο οποίος στην συνέχεια ειδοποιεί την αστυνομία .

«Πηγαίνετε στην Γέφυρα Τατάρνας», τους λέει, «είναι η σύζυγος μου». Πήγε και ο ίδιος στο σημείο. Τελικά βρίσκουν το αυτοκίνητο αλλά όχι την ίδια…

 

 

πηγή: in.gr