Φρίκη: Έκαιγε τα γεννητικά όργανα των παιδιών της με χλωρίνη και τα ανάγκαζε να πίνουν ούρα

Απίστευτη φρίκη στις ΗΠΑ- Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταθέσει τα παιδιά στις Αρχές, φαγητό έτρωγαν μία έως τρεις φορές την εβδομάδα

Απίστευτη φρίκη στις ΗΠΑ- Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταθέσει τα παιδιά στις Αρχές, φαγητό έτρωγαν μία έως τρεις φορές την εβδομάδα και για να πλυθούν είχαν μόνο βρώμικο νερό από έναν κουβά σφουγγαρίσματος.
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κακοποίηση που είχαν υποστεί επτά παιδιά στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα η 40χρονη μητέρα έδινε στα παιδιά της χάπια, τα ανάγκαζε να πίνουν καθαριστικά και έκαιγε τα γεννητικά τους όργανα με χλωρίνη.

Όλα αποκαλύφθηκαν σύμφωνα με την Daily Mail, την περασμένη Τρίτη όταν δύο από τα παιδιά , ένα αγόρι και ένα κορίτσι 16 ετών δίδυμα, κατάφεραν να δραπετεύσουν από το σπίτι της οικογένειας στο Χιούστον του Τέξας και να ζητήσουν από έναν γείτονα να τα βοηθήσει. Τα παιδιά ήταν δεμένα με χειροπέδες στο πλυσταριό του σπιτιού και ο 16χρονος βρήκε στο πορτοφόλι της μητέρας του το κλειδί και το έκρυψε στο στόμα του, για να καταφέρει να δραπετεύσει τελικά με την αδερφή του στις 5:00 τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταθέσει τα παιδιά στις Αρχές, φαγητό έτρωγαν μία έως τρεις φορές την εβδομάδα. Για να πλυθούν είχαν μόνο βρώμικο νερό από έναν κουβά σφουγγαρίσματος.

Διαφήμιση

Η 40χρονη είχε απαγορεύσει επίσης στα παιδιά της να χρησιμοποιούν το μπάνιο και τα ανάγκαζε να αφοδεύουν και να ουρούν πάνω τους και στη συνέχεια να τα τρώνε και να τα πίνουν. Πολλές φορές μάλιστα τα χτυπούσε με καλώδια, κουρτινόξυλα και μεταλλικούς ράβδους.

Φρίκη με τα όσα είδαν το φως!

Τα παιδιά είπαν μάλιστα στους αστυνομικούς ότι η μητέρα τους τούς έριχνε χλωρίνη στο λαιμό και στα γεννητικά όργανα μέχρι που τους έκαιγε το δέρμα.

Η μητέρα φέρεται επίσης να έδινε ακόμα και χάπια στα δυο 16χρονα παιδιά της, τα μεγαλύτερα της οικογένειας. Όπως είπε ο 16χρονος στους αστυνομικούς, μια φορά του έδωσε 24 χάπια που χρησιμοποιούνται για αλλεργίες και κρυολογήματα για να τον κάνει να κοιμηθεί, ενώ η μέγιστη δόση 12 δισκία σε 24 ώρες. Το ίδιο έκανε και στην δίδυμη αδερφή του, δίνοντας της επίσης μεγάλες δόσεις χαπιών.

Η 40χρονη μητέρα, Zaikiya Duncan, και ο 27χρονος φίλος της, Jova Terrell, συνελήφθησαν αργότερα την ίδια μέρα τέσσερις ώρες μακριά από το Τέξας, στην γειτονική Λουιζιάνα.