Γέννησε σε πτήση με τη βοήθεια μιας αεροσυνοδού και είπε το παιδί της «Sky»

Μία γυναίκα γέννησε… στον αέρα, κατά τη διάρκεια πτήσης της Frontier Airlines, γεμίζοντας χαμόγελα και ελπίδα τους συνεπιβάτες της και το πλήρωμα του αεροσκάφους. Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες, όπως έκανε γνωστό η εταιρεία με ανάρτησή της στο Facebook.

Το αεροπλάνο της Frontier Airlines πετούσε από το Ντένβερ στο Ορλάντο, όταν έπιασαν πόνοι την έγκυο γυναίκα. Η αεροσυνοδός Diana Giraldo έσπευσε να την βοηθήσει και την μετέφερε στην τουαλέτα του αεροσκάφους, όπου τελικά γεννήθηκε το μωράκι της.

Διαφήμιση

Ο κυβερνήτης της πτήσης, Chris Nye, ευχαρίστησε την αεροσυνοδό και όλο το πλήρωμα, κάνοντας λόγο για “σπουδαία δουλειά” από πλευράς τους. Γνωστοποίησε, επίσης, ότι το αεροσκάφος προσγειώθηκε τελικά στη Φλόριντα, και μετά την αποβίβαση της μητέρας και του βρέφους, συνέχισε κανονικά το ταξίδι του.

Παρά το γεγονός ότι το όνομα του παιδιού δεν έγινε γνωστό, ούτε εάν είναι κοριτσάκι ή αγοράκι, η αεροπορική εταιρεία αποκάλυψε ότι το μεσαίο όνομα του βρέφους είναι “Sky” (σσ. ουρανός), εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών κάτω από τις οποίες γεννήθηκε.