Γεωργιάδης κατά κορυφαίων υπουργών: Εχουν εξαφανιστεί και δεν βοηθάνε

Αιχμές κατά κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης οι οποίοι την κρίσιμη στιγμή μετά την τραγωδία των Τεμπών εξαφανίστηκαν και δεν «βοήθησαν την ομάδα» άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα χαρακτήρισε πράξη ευθύνης την παραίτηση του Κώστα Καραμανλή τονίζοντας ότι «δεν ευθύνεται για το δυστύχημα», ενώ εξέφρασε την άποψη ότι δεν βλέπει το λόγο να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.

Διαφήμιση

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Αδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε  «πως οι πιο δημοφιλείς υπουργοί, αντί να καταθέσουν ένα τμήμα από το πολιτικό τους κεφάλαιο για να βοηθήσουν την ομάδα, έχουν εξαφανιστεί, την ώρα που άλλοι υπουργοί βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά.

«Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία είναι πολύ χρήσιμο σε μια παράταξη. Γιατί είναι χρήσιμο; Γιατί σε μια κρίσιμη ώρα, που τα πράγματα μπορεί να έχουν πάει και στραβά, σε μια δύσκολη στιγμή, αυτοί οι υπουργοί βγαίνουν και καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό τους κεφάλαιο για να βοηθήσουν την ομάδα. Την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Αν την κρίσιμη ώρα -μιλάω γενικά για τις ομάδες- τα δημοφιλή πρόσωπα εξαφανίζονται και βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτό μπορεί να μην είναι χρήσιμο για την ομάδα και μπορεί να μην τους αξίζει η δημοφιλία. Αρχηγός της ομάδας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι η επιλογή του για να αλλάξει τα πράγματα είναι ο Μητσοτάκης» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο υπουργός αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών που όπως είπε «έχει έρθει η ώρα να συγκρουστούμε με το κομμάτι της παλιάς Ελλάδας»

Αναφορικά με τον παραιτηθέντα υπουργό Μεταφορών ο Αδωνις Γεωργιάδης κατέληξε λέγοντας δεν ευθύνεται για το δυστύχημα και για το λάθος του σταθμάρχη, ότι ο πρώην υπουργός μπορεί να είναι υποψήφιος βουλευτής Σερρών, και οι ψηφοφόροι των Σερρών θα αποφασίσουν αν θα ξαναπάει στη Βουλή.