Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Το 1999 κέρδισα 1 εκατ. δραχμές σε τυχερό παιχνίδι και έτσι ήρθα στην Αθήνα» (VIDS)

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας (4/4).

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την κόρη του, Εύα, τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, αλλά τελικά έγινε και παίκτης στο «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;», αφού βοήθησε τον Γρηγόρη να κάνει πρόβα για την καινούργια του εκπομπή.

Διαφήμιση

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε ότι υπήρξε πολύ τυχερός στο παρελθόν αφού κέρδισε το διόλου τότε ευκαταφρόνητο ποσό του 1 εκατομμυρίου δραχμών μαζί με έναν φίλο του όπου με το μερίδιό του κατάφερε να έρθει στην Αθήνα. «Το 1999 κέρδισα το “Ξυστό” ήταν 11 Αυγούστου, το θυμάμαι γιατί 12 ήταν η ολική έκλειψη Ηλίου» είπε, ενώ στην απορία του Γρηγόρη Αρναούτογλου από που προέρχεται το επίθετό του αποκάλυψε: «Από ψιλοψάξιμο οικογενειακό είναι ιταλοφερμένο».

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με την Κατερίνα Γερονικολού στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ» τόνισε ότι υπάρχει μία ισορροπία μεταξύ τους.

Όπως αποκάλυψε, θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά την εκπομπή «Fishy» και μάλιστα είπε ότι θα κάνει γυρίσματα τόσο στο Αιγαίο όσο και στο εξωτερικό αφού θέλει να ψαρέψει και στον πάγο. «Όταν σκέφτηκα το κόνσεπτ Fishy είχα στο μυαλό μου και εσένα. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, έβαλα το ψάρεμα, έβαλα τα νησιά, έβαλα και το μαγειρικό» είπε στον οικοδεσπότη του.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε και στην κόρη του, Εύα. «Η Εύα μοιάζει και στους δυο μας, αλλά νομίζω λίγο περισσότερο στη μαμά της. Είναι 8 χρονών έχει τη δική της ταυτότητα και έχει αρχίσει να ανεξαρτητοποιείται».