Γιώργος Αγγελόπουλος: Εκτάκτως στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό». Ο νικητής του πρώτου Survivor τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία που ετοιμάζει, με αποτέλεσμα να πάει για αποκατάσταση.

Εκεί, όμως, διαπίστωσε ότι έχει ένα θέμα με το διάφραγμά του κι έτσι οι γιατροί του συνέστησαν τη χειρουργική επέμβαση, η οποία έγινε χθες.

Διαφήμιση

«Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να πάρει εξιτήριο από κλινική των βορείων προαστίων. Πήγε έκανε μια επέμβαση για το διάφραγμά του. Η ιστορία είναι αλλού. Πριν από ένα μήνα ξεκίνησε γυρίσματα για τις ταινίες και εκεί είχε έναν τραυματισμό» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Μπάκας στο Πρωινό.

«Μπαίνοντας λοιπόν στο νοσοκομείο για να αποκαταστήσει τον τραυματισμό του, διαπίστωσε πως είχε ένα πρόβλημα στο διάφραγμα. Έκανε χθες την επέμβαση και από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε να πάρει το εξιτήριο» καταλήγει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, πρόσφατα ο Γιώργος Αγγελόπουλος τραυματίστηκε στα γυρίσματα μιας ταινίας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί. Τότε, έμαθε πως χρειάζεται να κάνει και μια επέμβαση στο διάφραγμά του.

«Από στιγμή σε στιγμή, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από κλινική των βορείων προαστίων. Πήγε κι έκανε μια επέμβαση για το διάφραγμά του», είπε αρχικά.

«Η ιστορία είναι αλλού. Πριν από έναν μήνα ξεκίνησε γυρίσματα για τις ταινίες κι εκεί, είχε έναν τραυματισμό. Μπαίνοντας λοιπόν, στο νοσοκομείο για να αποκαταστήσει τον τραυματισμό του, διαπίστωσε πως είχε ένα πρόβλημα στο διάφραγμα. Έκανε χθες την επέμβαση κι από στιγμή σε στιγμή, περιμένουμε να πάρει εξιτήριο», συμπλήρωσε.