Η ΑΕΚ ανανέωσε τη σύμβασή της με το ΟΑΚΑ μέχρι το τέλος του 2022

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει πια στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ταυτόχρονα ανανέωσε και τη σύμβασή της με το ΟΑΚΑ, μέχρι το τέλος του 2022.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Ένωση υπέγραψε τη σύμβαση ανανέωσης της χρήσης του «Σπύρος Λούης» έως τις 31/12/2022, καθώς η τρέχουσα, ετήσια σύμβαση ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Διαφήμιση

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κανονικά στην “Αγιά Σοφιά – Opap Arena” τη νέα σεζόν, αλλά η πιθανότητα να υπάρξουν ευρωπαϊκά παιχνίδια νωρίς το καλοκαίρι, την ανάγκασε να… καλύψει όλα τα ενδεχόμενα. Ωστόσο, με το ΟΑΚΑ προκύπτουν άλλα προβλήματα, όπως για παράδειγμα η συναυλία των Iron Maiden στις 16/7, πολύ κοντά στους πρώτους αγώνες του Β΄ προκριματικού του Conference League (21/7). Επίσης, υπάρχει και το θέμα της «υπερειδικής» διαδρομής του Ράλι Ακρόπολις 2022 τον Σεπτέμβριο που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Προφανώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήραν τις διαβεβαιώσεις που χρειάζονταν ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα και αποφάσισαν να παραμείνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο μέχρι την τελευταία ημέρα της μεγάλης αλλαγής. Κι αυτή θα γίνει, με βάση το χρονοδιάγραμμα, το Σεπτέμβριο του 2022.

Ήδη μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του χλοοτάπητα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν το test event κι ένα σπουδαίο φιλικό στα εγκαίνια. Θα εκκρεμεί ακόμα η αδειοδότηση της UEFA που θα προκύψει μετά από επιθεώρηση σε επίσημο αγώνα, αφού η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θέλει να καταγράψει πώς λειτουργεί το γήπεδο σε μια «κανονική» ημέρα.