Η Ελένη Φουρέιρα επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με τον Μποτία

Η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και σε λίγους μήνες πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τις φήμες με δυο υπέροχες φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της, Αλμπέρτο Μποτία.

Διαφήμιση

Εδώ και πολύ καιρό, κυκλοφορούσε έντονα η φήμη στην ελληνική σόουμπίζ ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος, με την ίδια ωστόσο να μην έχει τοποθετηθεί δημόσια πάνω στο θέμα και άλλωστε για αυτόν τον λόγο δεν είχαν πάψει και οι φήμες να κυκλοφορούν. Όλο αυτό ξεκίνησε από το καλοκαίρι, που η ίδια είχε σταματήσει κάπως απότομα τις εμφανίσεις της, ενημερώνοντας ότι ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ενώ οι μήνες περνούσαν, είδαμε ότι η τραγουδίστρια δεν συμμετείχε σε κάποιο από τα φετινά μουσικά σχήματα, κάτι που παραξένεψε όλους τους φαν της και έτσι όλο και περισσότερο φούντωναν οι φήμες. Το απόγευμα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου επεφύλασσε σε όλους τους διαδικτυακούς της φιλους μια μεγάλη έκπληξη, μιας και μας αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την εγκυμοσύνη της.

Η πασίγνωστη και αγαπημένη όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, τραγουδίστρια της pop, ανέβασε δυο υπέροχες φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει στην αγκαλιά τους αγαπημένου της, Αλμπέρτο Μποτία, με τον οποίο ετοιμάζονται να υποδεχτούν σε πολύ λίγους μήνες το πρώτο τους μωράκι, καρπό του έρωτά τους.

Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε σωρεία σχολίων από τους διαδικτυακούς της φίλους, που της εύχονται τα καλύτερα.