Ίλιον: Παρουσίαση αποτελεσμάτων ερευνητικής μελέτης για την εργασία στη μετά-covid εποχή

Θεματικό Εργαστήριο με θέμα: «Η Εργασία τη μετα-covid εποχή: Εμπειρία και Προοπτικές», διοργανώνει ο Δήμος Ιλίου, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00, στο δημαρχείο της πόλης.

Στο εργαστήριο θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της ερευνητικής μελέτης «Χαρτογράφηση των αναγκών των εργαζομένων σε τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου Ιλίου», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας, την Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και την Παροχή Υπηρεσιών Ανοιχτής Ειδικής Φροντίδας στο Δήμου Ιλίου Διαδημοτικά Κοινωνικά Δίκτυα “ΦΡΟΝΤΙ-ΖΩ” και “ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”».

Διαφήμιση

Το Θεματικό Εργαστήριο απευθύνεται σε στελέχη που ασχολούνται με την κοινωνική πολιτική της εργασίας, σε εκπροσώπους φορέων επαγγελματικής κατάρτισης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, σε εργαζόμενους, καθώς και σε όσους μοιράζονται το κοινό ενδιαφέρον και προβληματισμό για τις εξελίξεις στον χώρο της εργασίας.

Κεντρικός στόχος είναι η ενημέρωση για τις επιπτώσεις και για τις προκλήσεις στον τομέα της εργασίας, όπως αυτές δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19 και μετά από αυτή.