Ηλιούπολη: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για καλό σκοπό – Τιμητική βράβευση του Δημάρχου

Ηλιούπολη: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για καλό σκοπό – Τιμητική βράβευση του Δημάρχου- Μουσικοχορευτικό χριστουγεννιάτικο event διοργάνωσε ο Σύλλογος «Λάνασσα– Υπέρ παιδιών με καρκίνο», με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Ηλιούπολης, για την αρωγή των ευάλωτων οικογενειών, ενώ παράλληλα βραβεύτηκε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης.

Η εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Παρασκευής, 16 Δεκεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Ηλιούπολης, διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες και περιλάμβανε πολλή μουσική, παραδοσιακούς χορούς κ.λπ. ενώ αντί εισιτηρίου ζητήθηκε από τους δημότες της Ηλιούπολης να προσφέρουν -και το έπραξαν- τρόφιμα, συσκευασμένα γλυκά, παιχνίδια και σχολικά είδη προκειμένου να προσφερθούν τις επόμενες ημέρες σε δομές ευπαθών ομάδων και στα νοσοκομεία Παίδων Αθηνών.

Διαφήμιση

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε -μεταξύ άλλων- στον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη, από την Πρόεδρο του Συλλόγου «Λάνασσα» κα Χριστίνα Λαζαρίδου, για την προσφορά και την υποστήριξή του στον Σύλλογο.

Ο κ. Χατζηδάκης συνεχάρη την κα Λαζαρίδου για το έργο του Συλλόγου, τονίζοντας ότι «είμαστε όλοι ευαισθητοποιημένοι και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας. Χειροκροτούμε το έργο του Συλλόγου και θέλω να επισημάνω ότι τόσο εγώ ως δήμαρχος Ηλιούπολης όσο και όλη η δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά σας. Σας ευχαριστώ πολύ!».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Περιφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Δημόπουλος, η Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής και Σύμβουλος Εθελοντών του Δήμου Ηλιούπολης κα Ιωάννα Σκλαβενίτη, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου κα Χριστίνα Σερέτη, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Κώστας Σεφτελής κ.ά.

Τέλος, στο φουαγιέ του θεάτρου καθ’ όλη της διάρκειας της ημέρας λειτούργησε έκθεση ζωγραφικής και bazaar αγάπης με χειροποίητες κατασκευές των μελών του Συλλόγου «Λάνασσα», ενώ μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά από τον Αϊ Βασίλη.