Ηράκλειο: Πουτ δε κοτ ντάουν – Η νύχτα που το σενάριο της διαφήμισης έγινε στην πραγματικότητα

Η είδηση έρχεται από το Ηράκλειο με τους αστυνομικούς να μπαίνου σε σκέψεις τόσο από τις εικόνες, όσο και από τις απαντήσεις του πρωταγωνιστή της υπόθεσης, που θα αργήσει να ξεχάσει τα όσα έζησε…

Έγινε τσακωτός στο Ηράκλειο και έψαχνε να βρει δικαιολογίες. Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, κατάλαβε πως όχι μόνο θα συλληφθεί αλλά δεν θα έχει μούτρα να δει ξανά, έναν από τους γείτονές του. Με τους αστυνομικούς να καταλαβαίνουν στα γρήγορα τι είχε συμβεί και να προχωρούν στη σύλληψή του. Μια σύλληψη που τις τελευταίες ώρες προκαλεί χαμόγελα και πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία.

Διαφήμιση

Σε μία περίεργη σύλληψη προχώρησαν την Κυριακή (26-06-2022) οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο. Σε τυχαίο έλεγχο εντόπισαν έναν 69χρονο να έχει στο όχημά του κότες και κουνέλια και οι κινήσεις του ηλικιωμένου προκάλεσαν εντύπωση στους αστυνομικούς.

Ο εντοπισμός μάλιστα ενός λοστού μέσα στο όχημα και οι περίεργες απαντήσεις του ηλικιωμένου κίνησαν τις υποψίες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι λίγα λεπτά αργότερα ανακάλυψαν πως τα οικόσιτα ήταν κλεμμένα από την αγροικία του γείτονα, από περιοχή της Κνωσσού!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γείτονας – θύμα δεν είχε αντιληφθεί την κλοπή και οι αστυνομικοί ήταν εκείνοι που τον ενημέρωσαν. Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 69χρονος ομολόγησε την πράξη του και αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια.