Καιρός- Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται κρύο και χιόνια

Ο Σάκης Αρναούτογλου έδωσε την πρόγνωση για τα πρώτα χιόνια, με σημαντική αλλαγή του σκηνικού του καιρού.
Χιόνια έρχονται το Σάββατο στη χώρα μας, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει, καθώς όπως σημειώνει, «στα λευκά θα ντυθούν για πρώτη φορά φέτος τα περισσότερα χιονοδρομικά της χώρας το ερχόμενο Σάββατο και όχι μόνο καθώς στη δυτική Μακεδονία δεν αποκλείεται να πασπαλίσει για λίγες ώρες δυνατά και πάνω περίπου από τα 1200 μέτρα!».

«Όσον αφορά στη θερμοκρασία εκτός από το ερχόμενο Σάββατο, ευχάριστα (για τα κόστη θέρμανσης) είναι σε γενικές γραμμές τα νέα από τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για την περιοχή μας από κει και μετά…», συμπληρώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Διαφήμιση

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook:
«Φίλες και φίλοι καλημέρα!

Στα λευκά θα ντυθούν για πρώτη φορά φέτος τα περισσότερα χιονοδρομικά της χώρας το ερχόμενο Σάββατο και όχι μόνο καθώς στη δυτική Μακεδονία δεν αποκλείεται να πασπαλίσει για λίγες ώρες δυνατά και πάνω περίπου από τα 1200 μέτρα!!

Οσον αφορά στη θερμοκρασία εκτός από το ερχόμενο Σάββατο, ευχάριστα (για τα κόστη θέρμανσης) είναι σε γενικές γραμμές τα νέα από τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για την περιoχή μας από κει και μετά…».