Κηφισιά: Ανακοίνωση συνεργασίας Γ. Θωμάκου και της Πολιτικού Μηχανικού Μαρίας Λιάπη

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και η  Πολιτικός Μηχανικός Μαρία Λιάπη, η οποία θα συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας Συμμαχία Πολιτών» στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε: «Ο Τεχνικός Τομέας του Δήμου μας και της “ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ” ενισχύεται ακόμη περισσότερο με την Υποψηφιότητα της Πολιτικού Μηχανικού Μαρίας Λιάπη. Την Καλωσορίζω με Χαρά. Διαθέτει σημαντικές Εμπειρίες κι ανάλογες Ικανότητες σε Δημόσια και Ιδιωτικά Έργα , στο Τεχνικό Επιμελητήριο , στον Συνδικαλισμό κι Εθελοντισμό. Μαζί θα Σχεδιάσουμε , Νέες λειτουργικές Παρεμβάσεις για την Κηφισιά , τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη».

Διαφήμιση

Η κα Λιάπη επεσήμανε: «Η αγάπη μου για τον όμορφο Δήμο μας και τους κατοίκους  του, με οδηγεί και με εμπνέει στο να ασχοληθώ με τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κάτω από την καθοδήγηση του καταξιωμένου Δημάρχου μας κ. Θωμάκου που είναι γνωστός για την εντιμότητα, την παρρησία και τη δημιουργικότητα του. Φιλοδοξώ, λόγω της ειδικότητας μου ως Πολιτικός Μηχανικός, να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στη διεκδίκηση και υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής που αφορούν στην περιοχή μας, καθώς και στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας. Το όνειρο μου και ο στόχος μου είναι, να γίνει ο Δήμος μας, ένας Δήμος ΠΡΟΤΥΠΟ για όλη την Ευρώπη!». 

Η κα Μαρία (Μαίρη) Λιάπη είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, MSc και κάτοικος Κηφισιάς.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών και δημοσίων έργων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Διετέλεσε βασικό στέλεχος ομάδας μελέτης μεγάλων ξενοδοχειακών και νοσοκομειακών μονάδων στην Ελλάδα καθώς και παλατιών στην Μέση Ανατολή.

Υπήρξε πραγματογνώμονας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και έχει διατελέσει και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΣΜΕΔΕ.

Έχει συμμετάσχει εθελοντικά και είναι ενεργό μέλος σε ομάδες που διενεργούν αυτοψίες σε κτίρια του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που έχουν υποστεί βλάβες από φυσικές καταστροφές. Εθελοντική δράση έχει αναπτύξει επίσης σε φιλανθρωπικά σωματεία και εξωραϊστικούς συλλόγους στην περιοχή.