Κρεοπώλης ζήτησε τα χρωστούμενα και τον έδειραν!

Κρεοπώλης ζήτησε τα χρωστούμενα και τον έδειραν!- Ένας απλήρωτος λογαριασμός ύψους 1.800 ευρώ προς την εταιρεία κρεάτων ήταν η αφορμή να μετατραπεί σε «ρινγκ» το κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Ολα ξεκίνησαν όταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη κρεοπωλείου, έχοντας μαζί της το τιμολόγιο, πέρασε από το κατάστημα δύο αδελφών που είχαν το χρέος για να πληρωθεί. Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην μήνυση που υπεβλήθη αργότερα, τα αδέλφια αρνήθηκαν να την πληρώσουν, ισχυριζόμενοι πως υπάρχει κλοπή στο «ζύγι» και μάλιστα επικαλούνταν και την κάμερα κλειστού κυκλώματος στο μαγαζί τους που κατ’ εκείνους το αποδείκνυε!

Διαφήμιση

Η γυναίκα έπεσε από τα σύννεφα, ήταν η πρώτη φορά που «ακουγόταν» κάτι τέτοιο για την εταιρεία της οικογένειάς της από χείλη πελατών. Επέμενε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και πως έχουν κάνει λάθος, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ένας εκ των δύο την εξύβρισε πολύ άσχημα. Εχοντας βάλει τα κλάματα, έφυγε άρον-άρον από το μαγαζί και μετά από λίγο βρέθηκε εκεί ο σύζυγος. Διαμαρτυρήθηκε έντονα για την συμπεριφορά των δύο αδελφών προς τη σύζυγό του αλλά και το ότι τον συκοφάντησαν ως επαγγελματία και τότε τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο!

Ενας εκ των δύο τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, τον ακινητοποίησε και την στιγμή που ο ήδη χτυπημένος επιχειρηματίας είδε και τον άλλο αδελφό να έρχεται προς το μέρος του, κατάφερε και έβγαλε την μπλούζα του, απελευθερώθηκε, έτρεξε προς τον δρόμο και άρχισε ημίγυμνος να καλεί σε βοήθεια. Τα δύο αδέλφια φοβήθηκαν, του πέταξαν την μπλούζα και έκλεισαν την πόρτα του καταστήματος.

Ο κρεοπώλης πέρασε αμέσως από Ιατροδικαστή, ο οποίος κατέγραψε τα χτυπήματα και συνέταξε έκθεση. Στη συνέχεια μήνυσε τα δύο αδέλφια.

Η υπόθεση έχει πάρει πια τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ θα υποβληθεί και αγωγή, τόσο για το χρέος, όσο και την ηθική βλάβη που υπέστησαν ο επαγγελματίας και η σύζυγός του.