Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κόμβο Καλυφτάκη, μία λωρίδα λιγότερη σε κάθε ρεύμα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στον Ανισόπεδο Κόμβο Καλυφτάκη  με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 31 Αυγούστου έως την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, εκτός Κυριακής, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας ή Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης, αναλόγως της εξέλιξης των εργασιών, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (από 19,3ο έως 20,5ο χλμ.) και προς Αθήνα (από 21,8ο  έως 18,8οχλμ.).

Διαφήμιση

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις εναπομείνασες λωρίδες κυκλοφορίας.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.