Λάρισα: Πέταξε από το μπαλκόνι 6.000 ευρώ – Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί

Ακόμα μία τηλεφωνική απάτη στη Λάρισα, με την άτυχη γυναίκα να παγιδεύεται και χωρίς να το καταλάβει, να χάνει τις οικονομίες μιας ζωής…

Η τηλεφωνική απάτη στη Λάρισα, στήθηκε με μεγάλη προσοχή. Οι δράστες που κρύβονται από πίσω και μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί, «επένδυσαν» στην ηλικία και στα μειωμένα αντανακλαστικά της 85χρονης που παγιδεύτηκε. Την έπεισαν ότι το παιδί της πρέπει να χειρουργηθεί μετά από τροχαίο και πως πρέπει η ίδια να δώσει όσα χρήματα είχε στο σπίτι για τα έξοδα. Το έκανε και αργότερα κατάλαβε ότι είχε κάνει το λάθος της ζωής της.

Διαφήμιση

Η 85χρονη Λαρισαία, πέταξε από το μπαλκόνι μια σακούλα που περιείχε 6.000 ευρώ. Χρήματα που ζήτησε «γιατρός» νοσοκομείου στη Λάρισα, δήθεν για να χειρουργήσει την κόρη της έπειτα από τροχαίο ατύχημα. Πρόκειται για τις πασίγνωστες απάτες με τα δήθεν τροχαία ατυχήματα συγγενικών προσώπων και δη παιδιών, στις οποίες απάτες απλά εναλλάσσεται το σενάριο.

Στην τελευταία απάτη, άγνωστος άνδρας, προσποιούμενος την ιδιότητα δημόσιου λειτουργού και δη του νοσοκομειακού ιατρού, τηλεφώνησε στις 11.30 προχθές το πρωί στην 85χρονη Λαρισαία, λέγοντας ότι η κόρη της δήθεν έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η ηλικιωμένη όταν κατάλαβε ότι έπεσε θύμα απάτης ήταν αργά. Οι απατεώνες σχεδιάζουν άριστα τον ψυχολογικό αιφνιδιασμό των θυμάτων τους και ταυτόχρονα φροντίζουν να μπλοκάρουν με εξωτερική κλήση το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού ώστε ο εξαπατημένος να μην μπορέσει να επικοινωνήσει άμεσα με το παιδί του και να μάθει τι του συνέβη.

Τα κυκλώματα του είδους έχουν την έδρα τους στην Βουλγαρία και συνήθως συλλαμβάνονται μόνο γυναίκες που έρχονται να κάνουν τις εισπράξεις, με τους εγκεφάλους να διαφεύγουν.