Λύρας: Αίσιο τέλος στη περιπέτεια του πλαστικού χειρουργού με 93χρονη γειτόνισσά του

Δεν υπήρξε ποτέ αντιπαράθεση με την 93χρονη γειτόνισσα, υποστήριξε ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ χαρακτηρίζοντας μάλιστα «ψευδή και ύποπτη» την πληροφορία ότι ο ίδιος χτύπησε την ηλικιωμένη με αφορμή τα κοινόχρηστα.

Ο κ. Λύρας αφού τόνισε ότι στο συγκρότημα που μένει δεν υπάρχουν κοινόχρηστα, ανέφερε ότι αφορμή για τα επεισόδια, υπήρξε ο κοινόχρηστος κήπος από τον οποίο περνάει το παιδί του, για να πάει σχολείο.

Διαφήμιση

 

 

«Το παιδί υφίσταται εκφοβισμό από την ηλικιωμένη», σημείωσε ο πλαστικός χειρουργός, προσθέτοντας ότι οι προστριβές εντάθηκαν τον Ιανουάριο με αφορμή ένα νέο έντονο περιστατικό μεταξύ της 93χρονης γειτόνισσας και του παιδιού.

Ο κ. Λύρας, σημείωσε ότι τότε απουσίαζε και στο σπίτι ήταν η σύζυγος και η πεθερά του. «Κάλεσα την αστυνομία και πήγα σπίτι. Οταν έφτασα μαζί με τους αστυνομικούς, η κυρία λιποθύμησε», είπε κάνοντας λόγο για «σκηνοθετημένη λιποθυμία.

Οπως υποστήριξε ακολούθησε η μεταφορά της στο ΚΑΤ όπου «οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν έχει τίποτα». Επίσης σύμφωνα με τον ίδιο κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό. «Στη συνέχεια η κυρία συνελήφθη αλλά λόγω προχωρημένης ηλικίας ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη».

Ο πλαστικός χειρουργός, στη συνέχεια ανέφερε ότι έμεινε όλη τη νύχτα στο τμήμα, καθώς υπήρχε γραφειοκρατική διαδικασία να διεκπαιρεωθεί, αφού κατατέθηκαν αλληλομηνύσεις.

Σημείωσε ότι το τέλος στην υπόθεση δόθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, καθώς αποσύρθηκαν οι μηνύσεις.