Μητέρα με όγκο στο κεφάλι καταγγέλλει ότι απολύθηκε και δεν πληρώθηκε από τον Δήμο

Έναν εφιάλτη έζησε μια 34χρονη τα χαράματα της Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο, όταν την ώρα που περίμενε σε στάση λεωφορείου,

Μητέρα με όγκο στο κεφάλι καταγγέλλει ότι απολύθηκε και δεν πληρώθηκε από τον Δήμο- Σε καταγγελίες εις βάρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Χερσονήσου προχώρησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Οκτωβρίου πρώην εργαζόμενη ΑΜΕΑ, μέσου προγράμματος του ΟΑΕΔ, και μάλιστα καρκινοπαθής με όγκους στο κεφάλι, αφήνοντας έκπληκτους όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους στο δήμο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Θεονύμφης Μαρτιμιανάκη όταν προσπάθησε να ξεκαθαρίσει δεδουλευμένες αποδοχές που ακόμα της χρωστάει η Επιχείρηση, όντας πλέον απολυμένη από τον μήνα Αύγουστο, ανακάλυψε ότι έγγραφα αποπληρωμής του προγράμματος του ΟΑΕΔ που έφεραν τα στοιχεία της, είχαν πλαστογραφηθεί πολλάκις, εν άγνοια της, όχι μόνο κατά την διάρκεια της εργασίας της αλλά και σε μέρες που ήταν σε αναρρωτική άδεια κατά την εγχείρηση της, στο κεφάλι.

Διαφήμιση

Μάλιστα η πρώην υπάλληλος είπε ότι ενημέρωσε και τον Δήμαρχο για τα όσα συμβαίνουν στην Κοινωφελή Επιχείρηση όμως δεν υπήρξε καμία ενέργεια διερεύνησης του θέματος. Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλεται στο Δημοτικό Συμβούλιο κάτι τέτοιο καθώς και άλλα παρόμοια παράπονα έχουν ακουστεί κατά καιρούς από άλλα άτομα.

Μάλιστα η καταγγέλουσα είπε ότι κάποιες συμβάσεις ανανεώθηκαν μονομερώς ενώ εκείνη απολύθηκε παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να λάβει αναρρωτική ύστερα από χειρουργείο στο κεφάλι και ακτινοβολίες. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι έχει προσφύγει στις αρμόδιες αρχές.

Συγκεκριμένα είπε ότι υπογράφτηκαν έγγραφα που δεν είχε γνώση για λογαριασμό της και πως έχει προσφύγει στο Α.Τ του Αγίου Μύρωνα, έχει επιληφθεί το Α.Τ Χερσονήσου και πως η ενημέρωση που έχει από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας είναι ότι ο φάκελος έχει προωθηθεί στον Εισαγγελέα. Η κ. Μαρτιμιανάκη λέει ότι την απέλυσε χωρίς λόγο ο πρόεδρος και πως δέχτηκε πόλεμο αποκαλύπτοντας ότι έχει δέκα μηννιγιώματα στο κεφάλι, τρία στο νωτιαίο μυελό ενώ η οικογένειά της είναι μονογονεϊκή και έχει ανάγκη τη δουλειά!

Πηγή: neakriti.gr