Μοσχάτο-Ταύρος: Έναρξη των θερινών κινηματογράφων, “Κήπος” & “Νέα Μασκώτ”

Μοσχάτο-Ταύρος: Έναρξη των θερινών κινηματογράφων, “Κήπος” & “Νέα Μασκώτ”-Οι δύο κινηματογράφοι του Δήμου θα προβάλλουν τις νέες παραγωγές αλλά και τις οσκαρικές ταινίες του χειμώνα, ώστε οι θεατές να χαρούν την έβδομη τέχνη.  Το ξεκίνημα της σεζόν θα πραγματοποιηθεί στο Σινέ- Κήπος με τη γνωστή περιπέτεια «Fast X», με μία προβολή στις 9μ.μ. Θα ακολουθήσουν γνωστές ταινίες όπως είναι: «Η μικρή γοργόνα», «Στο στοιχειό τους», «Mission Impossible 7», «Βαrbie», «Poor things», « The big Lebowski» κλπ

Το πρόγραμμα των ταινιών απευθύνεται τόσο στα παιδιά όσο και στο ενήλικο κοινό.  Η γενική είσοδος είναι 7€, ενώ κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη η γενική είσοδος είναι 5€.  Ισχύουν ειδικές τιμές για παιδιά, φοιτητές, ενώ στα μέλη του ΚΑΠΗ, ανέργους και ΑμεΑ (μόνο δημότες- κάτοικοι)  η είσοδος ορίζεται στα 5 με την επίδειξη πολιτιστικής κάρτας. Επίσης, την φετινή περίοδο, με την αγορά πακέτου 5 προβολών, η μία προβολή είναι δωρεάν με ειδική κάρτα που χορηγείται από το ταμείο των κινηματογράφων.

Διαφήμιση

Οι θεατές μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και τις ώρες των προβολών είτε από τα τηλέφωνα των κινηματογράφων «Σινέ Κήπος»: 210 4810790 και «Νέα Μασκώτ»: 2103459531, είτε από τις ιστοσελίδες του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης: www.dimosmoschatou-tavrou.gr και www.kedmt.gr

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε τα εξής:

«Μετά τους περιορισμούς της πανδημίας που δυσκόλεψε τη λειτουργία των κινηματογράφων, ξεκινάμε φέτος  με αισιοδοξία τις καλοκαιρινές κινηματογραφικές προβολές στους δύο θερινούς μας κινηματογράφους: στο «Σινέ Κήπος» στο Μοσχάτο, (πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη. π.Μεταμορφώσεως) και στη «Νέα Μασκώτ» στον Ταύρο (Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων).  

Διατηρούμε τα εισιτήρια σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα και υιοθετούμε διαφοροποιημένες τιμές για συγκεκριμένες  κατηγορίες κοινού. Τη φετινή περίοδο καθιερώσαμε μία ακόμη καινοτομία: Με την αγορά ενός πακέτου 5 προβολών, η μία προβολή είναι δωρεάν.

Θέλω να ευχαριστήσω την Κοινωφελή Δημοτική μας Επιχείρηση που έχει την ευθύνη της πολύχρονης και επιτυχημένης πολιτιστικής λειτουργίας των θερινών κινηματογράφων.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στις δύο δροσερές αυτές γωνιές σε καθημερινή λειτουργία, προσφέροντας ψυχαγωγία και διασκέδαση που τόσο έχουμε ανάγκη.

Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και υγεία σε εσάς και στην οικογένειά σας».