Μπάμπαλος: «Ο Δήμος κοντά στους δημότες και τον Αθλητισμό»

Τα εγκαίνια του ανανεωμένου δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου της οδού Ν. Καζαντζάκη, μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης και ριζικής ανακαίνισης του κτιρίου, πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 17.30 το απόγευμα. Μάλιστα, το ανακαινισμένο Κλειστό θα ανοίξει τις πόρτες του έχοντας νέο τίτλο, καθώς πλέον θα φέρει το όνομα του Ηρακλειώτη Ολυμπιονίκη αθλητή του πόλο, Κωνσταντίνου Μουρίκη, ο οποίος μετρά δεκάδες διακρίσεις σε συλλογικό επίπεδο, κυρίως όμως με την Εθνική Ομάδα. Κορυφαία όλων το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια, θα επανεκκινήσουν και τα αθλητικά προγράμματα για τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι πλέον θα γυμνάζονται στους νέους χώρους του Κλειστού: τους ανανεωμένους χώρους άθλησης, τα καινούργια αποδυτήρια, την ανακαινισμένη πισίνα και όλα αυτά σε ένα κτίριο που είναι πολύ πιο φιλικό στο περιβάλλον, με αισθητά λιγότερη ενεργειακή κατανάλωση (λόγω της αλλαγής των κουφωμάτων και των παραθύρων, του συστήματος ψύξης/θέρμανσης και της ολικής νέας μόνωσης), αλλά και προσβάσιμο για όλους καθώς στην είσοδο έχει κατασκευαστεί ράμπα για ΑμΕΑ.

Διαφήμιση

«Καλώ όλους τους Ηρακλειώτες να έρθουν στα εγκαίνια που θα κάνουμε για να παρουσιάσουμε στους δημότες το νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ολυμπιονίκης Κωνσταντίνος Μουρίκης. Έναν χώρο για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι για το πώς ανακαινίστηκε και ενθουσιασμένοι που θα τον παραδώσουμε στους πολίτες που θα αθλούνται σε αυτόν υπό την καθοδήγηση των άξιων γυμναστών του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου. Ελπίζω μάλιστα – αν και είμαι σίγουρος για αυτό – πως το νέο Κλειστό θα αποτελέσει πόλο έλξης για περισσότερους συμπολίτες μας, ώστε να βάλουν και εκείνοι τη γυμναστική στην καθημερινότητά τους. Επιτέλους το Κλειστό Γυμναστήριο έχει τη μορφή και τις υποδομές που αξίζουν στην πόλη και τους ανθρώπους της», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.