Μπάμπαλος: «Συνεχίζουμε τις παροχές προς όφελος του πολίτη, προς όφελος της Υγείας μας»

Μπάμπαλος: «Συνεχίζουμε τις παροχές προς όφελος του πολίτη, προς όφελος της Υγείας μας»- Οι Ηρακλειώτισσες επισκέφτηκαν την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου που έφεραν στην πόλη Δήμος Ηρακλείου Αττικής και Αντικαρκινική

Δεκάδες Ηρακλειώτισσες εκμεταλλεύτηκαν ακόμα μια επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, πραγματοποιώντας δωρεάν την απαραίτητη εξέταση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Η Κινητή Μονάδα βρέθηκε για ένα διήμερο (Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Μαρτίου) έξω από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» σε μια συνεργασία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου με το τοπικό παράρτημα ΝΗΦΙΜ της Αντικαρκινικής.

Διαφήμιση

Όπως εξηγεί η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου, η συγκεκριμένη δράση είναι μια από τις πολλές, για τις οποίες ο Δήμος έχει συμπράξει με την Αντικαρκινική προκειμένου να προσφέρει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες Υγείας στους πολίτες. «Χαιρόμαστε να συνεργαζόμαστε με δήμους που έχουν σε υψηλή προτεραιότητα την Πρόνοια και την Υγεία», σχολιάζει από την πλευρά της η πρόεδρος του Ενιαίου Παραρτήματος ΝΗΦΙΜ, Βέτα Γεωργιάδου.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν με τη χορηγία της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ, η οποία «δείχνει με κάθε ευκαιρία την κοινωνική της εταιρική ευθύνη για τους πολίτες του Ηρακλείου», τονίζει ο πρόεδρός της, Νίκος Σπυρόπουλος.

«Δεν θα κουραστούμε να το λέμε, ότι η πρόληψη σώζει ζωές. Ο Δήμος, είτε μόνος του, είτε σε συνεργασία με φορείς και ειδικούς του τομέα, πραγματοποιεί τακτικές δράσεις που δίνουν την ευκαιρία στους δημότες μας να φροντίσουν για την υγεία τους, να προστατεύσουν ό,τι πολυτιμότερο έχουν. Σε αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε τις πάγιες, τις περιοδικές αλλά και τις έκτακτες παροχές προς όφελος του πολίτη, προς όφελος της Υγείας μας», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.