NBA: Τρελός καυγάς Σμαρτ-Εμπίντ

Σμαρτ Εμπιντ
Σμαρτ Εμπιντ

Λάδι στη φωτιά έριξε ο Μάρκους Σμαρτ, μετά τον καυγά που είχε με τον Τζοέλ Εμπίντ.
Ο κακός χαμός δημιουργήθηκε στο μεγάλο ματς της πρεμιέρας του NBA ανάμεσα στους Σίξερς και τους Σέλτικς που διεξήχθη στη Βοστώνη, με νικητές τους «Κέλτες».

Ένας αγώνας ο οποίος είχε και μια μεγάλη διαμάχη ανάμεσα σε δύο από τα πιο «κακά» παιδιά του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τους Μάρκους Σμαρτ και Τζοέλ Εμπίντ οι οποίοι είχαν έναν έντονο καυγά, ο οποίος οδήγησε και στην τεχνική ποινή του γκαρντ των Σέλτικς.

Διαφήμιση

Μάλιστα, ο Σμαρτ μίλησε για το περιστατικό και ανέφερε πως κανονικά θα έπρεπε να είχε σπάσει το κεφάλι του ψηλού των Σίξερς!

«Πήγα για το κλέψιμο, ο διαιτητής σφυρίζει, δίνει το φάουλ, σταματάω να παίζω και το χέρι μου είναι ακόμα μπλεγμένο και προσπαθεί να το βγάλει. Είμαι ο μόνος που δέχεται τεχνική ποινή. Ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς; Έτσι με αντιμετωπίζουν; Θα έπρεπε να του σπάσω το κεφάλι, αλλά δεν το έκανα», δήλωσε ο Σμαρτ.

Ο Τζοέλ Εμπίντ κέρδισε ένα ριμπάουντ, αλλά μπλόκαρε το χέρι του Μάρκους Σμαρτ ανάμεσα στο σώμα του και τον έριξε με αρκετά επικίνδυνο τρόπο για τον ώμο και τον αγκώνα του άσου των Σέλτικς. Ε, δεν ήθελε και πολύ για να έρθουν στα χέρια.