Νέα ανάρτηση της Μαντόνα – Ευχαριστώ τους αγγέλους που με προστάτευσαν

Ένα μήνα μετά την νοσηλεία της στην εντατική από βακτηριακή λοίμωξη, η Μαντόνα έκανε νέα ανάρτηση στα social media και ευχαρίστησε τα παιδιά της και τους
Ένα μήνα μετά την νοσηλεία της στην εντατική από βακτηριακή λοίμωξη, η Μαντόνα έκανε νέα ανάρτηση στα social media και ευχαρίστησε τα παιδιά της και τους

Ένα μήνα μετά την νοσηλεία της στην εντατική από βακτηριακή λοίμωξη, η Μαντόνα έκανε νέα ανάρτηση στα social media και ευχαρίστησε τα παιδιά της και τους αγαπημένους της φίλους που την αγκάλιασαν με την αγάπη τους και την στήριξαν στην περιπέτεια της υγείας της.

«Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο» έγραψε στο Instagram η Μαντόνα, καθώς μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα, με τον γιο της Ντέιβιντ και την μεγάλη της κόρη Λούρδη.

Διαφήμιση

«Έναν μήνα εκτός νοσοκομείου. Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου… Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά» γράφει η βασίλισσα της ποπ.

Η σταρ έχει δύο βιολογικά παιδιά, την Λούρδη και τον Ρόκο ενώ έχει υιοθετήσει τον Ντέιβιντ Μπάντα, την Μέρσι Τζέιμς και τα δίδυμα Εστέρ και Στέλλα Τσικόνε.

Το πολύτιμο δώρο που την έκανε να κλάψει
Επίσης στην ανάρτηση η Μαντόνα μοιράστηκε την ευγνωμοσύνη της για τον φίλο και επί χρόνια μανατζέρ της, Γκάι Οσίρι ο οποίος της χάρισε μια πολαρόιντ με τον Κιθ Χάρινγκ «να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Μάικλ Τζάκσον ζωγραφισμένο πάνω του» τραβηγμένη όπως έγραψε, «από τον Άντι Γουόρχολ».

«Έκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει. Σε ευχαριστώ Γκάι Οσίρι για αυτό το δώρο! Και ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν και με άφησαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου!» γράφει η Μαντόνα.

 

Πηγή: ΑΠΕ