Νοσοκομείο Παίδων: Καταγγελίες – σοκ για σεξουαλική κακοποίηση 7χρονου και 13χρονης από 14χρονο

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του MEGA για ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης, που σημειώθηκε την Τρίτη, στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, ένα 7χρονο αγόρι, που φιλοξενείται στο νοσοκομείο, κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από έναν 14χρονο, που επίσης φιλοξενείται στο Παίδων.

Διαφήμιση

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 7χρονος αργά το βράδυ της Τρίτης επικοινώνησε με την μητέρα του, λέγοντάς της πως ένας 14χρονος τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Σημειώνεται πως και τα δύο αγόρια φιλοξενούνται προσωρινά στο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, καθώς έχουν απομακρυνθεί από τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο 7χρονος στη μητέρα του, ο 14χρονος τον στρίμωξε σε μια τουαλέτα του νοσοκομείου και, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για βιασμό η παρενόχληση.

Τον «σάπισε» στο ξύλο

Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα, αργότερα το ίδιο βράδυ, να εισβάλει στο νοσοκομείο ένας άνδρας, προσποιούμενος τον πατέρα του 7χρονου, ο οποίος, αφού έδειρε τον φύλακα και μπήκε στο κτίριο, βρήκε τον 14χρονο φερόμενο ως δράστη και τον ξυλοκόπησε άγρια.

Ο άνδρας, ο οποίος αποδείχτηκε τελικά νονός του 7χρονου, κατάφερε να εξαφανιστεί από το σημείο πριν φτάσει η αστυνομία.

Παίδων: Καταγγελία και από 13χρονη

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας, που χειρίζονται την υπόθεση, μια 13χρονη, η οποία επίσης φιλοξενείται στο Παίδων κατήγγειλε και τη δική της σεξουαλική κακοποίηση από τον 14χρονο.

ΕΔΕ διέταξε ο Πλεύρης

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», έδωσε εντολή για να διενεργηθεί άμεσα ΕΔΕ.