Ο Απόστολος Γκλέτσος πόζαρε με γιαούρτι που είχε το πρόσωπο του Μητσοτάκη – Διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ

Ο Απόστολος Γκλέτσος πόζαρε με γιαούρτι που είχε το πρόσωπο του Μητσοτάκη – Διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ- Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή χυδαία, όπως χαρακτηρίζεται, ανάρτηση του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιού, Απόστολου Γκλέτσου, εξαπολύει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος σε βίντεο που ανέβηκε στα social media φαίνεται να ποζάρει με ένα γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζοντας πως “είναι τέλειο”, ενώ στη συνέχεια το πήρε και το έβαλε δίπλα στο πρόσωπό του για να βγάλει φωτογραφία.

Διαφήμιση

 

 

Σε ανακοίνωση του το κυβερνών κόμμα αναφέρει:

“Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού.

Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Γκλέτσος είναι στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Ελλάδας.

“Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;”

Πριν από αυτό, ο Απόστολος Γκλέτσος είχε προβεί σε σχόλια στο Facebook προκαλώντας αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, κάτω από ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου του συνδυασμού “Στερεά… Υπεροχής!” Σπύρου Λάμπου, που έγραψε για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λαμία, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε “άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;“.

Ο Σπύρος Λάμπου έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

Έγινε... Πολάκης ο Απόστολος Γκλέτσος: Οργή στη ΝΔ με το γιαούρτι με το πρόσωπο του Μητσοτάκη

“Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία… Για να δούμε ποιοι θα είναι στο θέατρο; Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε! Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετά το έγκλημα των Τεμπών!

Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά, υπάρχει το δημαρχείο κλπ! Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία! Για να δούμε… Για να ξέρουμε ντε”.

Απόστολος Γκλέτσος ανάρτηση

Κάτω από την ανάρτηση, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε: “Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;” ενώ ακολούθησε και διάλογος με άλλους χρήστες του Facebook.